HAPPY TO BE HOME

10 huhtikuun, 2016

Huhh mikä viikonloppu – ihanaa olla kotona! Perjantaina tuli tosiaan käytyä päiväreissulla Oulussa ja lauanantaina lähdin yhden yön työreissulle Osloon. Kotiuduin juuri äsken ja nyt on kyllä pitkästä aikaa sellainen fiilis, että takki alkaa pian ammottaa tyhjyyttään. Laitoin heti ensitöikseni saunan lämpiämään ja ajattelin pyhittää koko loppuillan totaalirentoutumiselle!

DSC_4107 DSC_4086

Palaillaan huomenissa, sillä aivot eivät nyt vaan enää toimi!

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille ♥

PS. olisin voinut ennen näiden kuvien ottoa käyttää hyödyksi niitä tässä postauksessa jakamiani pikavinkkejä tyvikasvun peittämiseksi 😀 Näyttää nimittäin melko jäätävälle. Nyt hiukset ovat jo onneksi saaneet uutta väriä pintaan!

-Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kiia 11 huhtikuun, 2016 at 8:00 am

  Hei! Tyvikasvusta puheenollen, käytätkö mitään hiusten kuntoa ylläpitäviä lisäravinteita? Blogiasi seuranneena näyttäisi vaan että hiuksesi ovat kasvaneet melko ripeää tahtia ja ovat erittäin hyvinvoivan ja tuuhean näköiset. 🙂 Oman pixien uloskasvatus ja ah, niin suomalainen lirutukka vastaanottaa kaikki vinkitniksit mielellään!

  • Reply JanniAmanda 11 huhtikuun, 2016 at 12:27 pm

   Moikka! En käytä mitään lisäravinteita 🙂 Mutta käytän pidennyksiä taas jonkin verran. Tosin tämän hetkiset pidennykseni pidentävät hiuksia vain muutamalla sentillä, mutta toki hiukset näyttävät paljon vahvemmilta niiden kanssa. Mulla on superkuivat hiukset ja ne katkeilee latvoista tosi paljon jatkuvan lämpökäsittelyn myötä, joten omaa tukkaa on vaikea saada kasvamaan pituutta!

   • Reply Kiia 12 huhtikuun, 2016 at 8:16 am

    Aaaivan! täytyykin harkita jossain vaiheessa kärsimättömyyden herkimmällä hetkellä pidennymeininkejä! Kiitoksia vastauksesta ja kivaa kevättä! 🙂

    • Reply JanniAmanda 12 huhtikuun, 2016 at 9:10 am

     Itse oon käyttänyt klipsejä useamman vuoden ajan 🙂 En toki jatkuvasti ja välillä oon ollut jopa vuodenkin ilman pidennyksiä!

 • Reply Nimetön 12 huhtikuun, 2016 at 9:48 am

  Mistä mahtaa olla kyseiset farkut peräisin? 🙂

 • Leave a Reply