ASU VIIKONLOPULTA

12 huhtikuun, 2016

Tässä yksi asu viikonlopun Oslon reissulta, joka tosin kuvattiin vasta eilen jälkikäteen. Pitkästä aikaa jaloissa jotain muuta kuin lenkkarit – wow! Tästä toteamuksesta tulikin muuten mieleen, että Indiedaysin kevään Blog Awardsithan kolkuttelevat ovella jo ensi viikonloppuna. Havahduin tähän tosiasiaan eilen ja samassa tajusin myös, että pitäisi varmaan alkaa pikkuhiljaa miettimään jotain vaatetusta kyseisiä bileitä varten. Kuten jo useampaan otteeseen mainittu, niin tuo juhlapukeutuminen ei todella ole nykypäivänä meikäläisen vahvaa alaa ja aiheuttaa poikkeuksetta pientä stressin poikasta!

DSC_4224 DSC_4222 DSC_4207 DSC_4247 DSC_4212 DSC_4233

nahkarotsi Lafayette // paita Mango // farkut Gina Tricot // kengät Vagabond // laukku Pull & Bear

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply