VIERASHUONEEN TILANNE

17 huhtikuun, 2016

DSC_4540

Me ei olla muuton jälkeen laitettu vielä oikein tikkuakaan ristiin tämän yhden ylimääräisen makuuhuoneen eteen. Jonkinlainen ”vierashuone” tästä olisi tarkoitus kehitellä, mutta en ole osannut tehdä päätöksiä sen sisustuksen suhteen. Olen miettinyt sinne eurolavoista kyhäiltyä sänkyä, vuodesohvaa sekä myös ihan normaaliakin sänkyä makuusijaksi. Tähän asti vieraat ovat kuitenki aina yöpyneet ilmapatjalla ja huone on ollut ihan kaaoksessa. Tänään makailin sängyssä Pinterest -kuvia selaillen ja sain inspiksen laittaa vierashuonetta vähän uuteen uskoon näillä tällä hetkellä olemassa olevilla resursseilla, jotka eivät tosin ole mitkään kovin hääppöiset.

Hain futon-patjan varastosta ja taitoin sen kaksinkerroin sängyksi. Sen voi siitä tarvittaessa nyt levittää, jolloin siihen mahtuu kaksi tyyppiä nukkumaan. Heitin sen päälle päiväpeiton sekä kasan tyynyjä. Tuon lasisen pienen työpöydän hommasin alunperin vaatehuoneeseen, mutta sille ei ole tullut käyttöä ja toin sen nyt vierashuoneeseen. Järjestelin muutenkin huonekalut uudelleen ja vein turhat rojut pois omille paikoilleen. Ihan keskenhän vierashuone tietenkin edelleen on, mutta kyllä täällä näyttää huomattavasti viihtyisämmältä kuin vielä aamulla!

DSC_4559DSC_4543DSC_4537DSC_4555

Mikään kuvissa näkyvistä huonekaluista tai tekstiileistä ei ole erityisesti hommattu vierahuoneeseen, vaan koko tämän hetkinen sisustus on kyhätty kasaan jo ennestään olemassa olevista jutuista. Eiköhän tuonkin huoneen ilme muutu vielä tulevaisuudessa, mutta näillä mennään nyt!

 ♥ Janni

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Sanna 17 huhtikuun, 2016 at 6:55 pm

  Hei ihana tuo vierashuoneen matto, muistan kyllä että se on vilahtanut täälä sun kuvissa aiemminkin ja sieltä tän tiedon sais varmaan ongittuakin, mutta oonpa nyt laiska ja kysyn että mistä toi matto mahtaa olla?

 • Reply Saara 17 huhtikuun, 2016 at 10:35 pm

  Oi että rakastan siu tyyliä, niin sisustus mutta erityisesti vaate! <3 oli pakko tulla kommentoimaan kun selasin siun postauksia ja hain vähän vaateinspistä. Sulla on niin ihania basic juttuja ja tosi käytännöllisiä mut ei kuitenkaan tylsiä, kun tuntuu et monissa blogeissa menee ne asukokonaisuudet niin övereiks et ei sellasissa tavantallaaja kehtaa kulkee 😀 mutta voi että esim yhistelmä pellavapaita+valkeet farkut ja nahkatakki, pakko saada! Ootan innolla kesän lähestyessä uusia vaatepostauksia 🙂
  Ihanaa kevättä sulle!

  • Reply JanniAmanda 18 huhtikuun, 2016 at 9:05 am

   Ihana kommentti <3 Piristi huomattavasti tätä maanantaiaamua! Ihan huikeeta kuulla, että täältä löytyy inspistä omaan pukeutumiseen 🙂 Asupostauksia tulossa ihan varmasti normaaliin tapaan!! Ihanaa kevään jatkoa myös sinne!

 • Reply Pauliina 18 huhtikuun, 2016 at 12:10 am

  Näitä sisustuskuvia katsellessa oon miettinyt, että meinaatteko hommata verhoja ollenkaan vai pidättekö asunnon verhottomana?:)

  • Reply JanniAmanda 18 huhtikuun, 2016 at 9:07 am

   Samaa mietin itsekin 😀 Tällä hetkellä en ole kaivannut verhoja yhtään. Meillä on kaikissa huoneisa sälekaihtimet, mutta ehkä makuuhuoneisiin voisi jossain vaiheessa miettiä verhoja… aika näyttää! 🙂

 • Reply Mirkku 18 huhtikuun, 2016 at 9:19 am

  Voi miten kiva tuo lasinen työpöytä, mistä oot sen löytäny? 🙂 Muutenkin tykkään sisustustyylistäsi ja saan siitä inspiraatiota omaan kotiin, kiitos siis siitä!

 • Leave a Reply