DENIM LOVER

20 huhtikuun, 2016

Vitsit mä vaan rakastan sinistä denimiä vuodesta toiseen ♥ Eikai sen kaltaiseen klassikkoon oikeastaan voi edes kyllästyä? Stretch -materiaalit eivät kiinnosta tällä hetkellä niin kovasti kuin jämäkämpi 100% puuvilla denim – farkkutakkeja, -hameita, -shortseja sekä revittyjä ja väljiä malleja. Vanha vintage Levi’s toimii edelleen!

Inspiroidun itse nämä kuvat nähdessäni sen verran kovaa, että ajattelin jakaa ne myös teidänkin kanssa. Täytyy nyt mahdollisimman pian kaivaa oma Leviksen farkkurotsini taas talvisäilöstä ja ottaa taas käyttöön!

farkkua farkkua2

Sinisen denimin kanssa sopii yhteen melkeinpä mikä vain, mutta tässä omia suosikkejani:

♥ valkoiset rennot kauluspaidat ja t-paidat – superfresh!

♥ Valkoiset tennarit

♥ Double denim

♥ Vaaleat muhkeat puuvillaneuleet

♥ Harmaat rennot hupparit

Mitkä on teidän lempparifarkut?

-Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply