PARAS ITSERUSKETTAVA

21 huhtikuun, 2016

DSC_4663

Mun on pitänyt jo pienen ikuisuuden suositella teille tätä tuotetta, mutta jostain syystä postauksen tekeminen on aina vain lykkääntynyt. Nyt vihdoin sain räpsttyä tätä varten muutamat kuvat ja postaus pääsee päivänvaloon. Kyseessä on nimittäin meikäläisen lemppari itseruskettava!

Merkki on For All My Eternity ja esityisesti tuo tanning mousse on noussut omaksi suosikikseni. En ole ikinä tätä aikaisemmin käyttänyt mitään näin tymäkkää itseruskettavaa ja ensimmäisen kerran jouduin turvautumaan levityskintaaseenkin tämän tuotteen kohdalla. Väri tosiaan tarttuu iholle niin nopeasti, että ilman kinnasta kämmenet olisivat tumman peitossa alta aikaiyksikön. Levityksen kanssa on siis oltava todella tarkka ja se minua aluksi hieman huolestuttikin. Tanning mousse antaa nimittäin jo ensimmäisellä levityksellä sen verran hyvän värin, että huolimattomasta levityksestä aiheutuneet laikut tulevat varmasti esiin. Pahmmilta katastrofeilta on kuitenkin tullut vältyttyä ja olen ollut tuotteeseen äärimmäisen tyytyväinen. Levitys on tarkkaa, mutta kuitenkin helppoa hommaa!

DSC_4719

Plussat:

+ Ei haise pahalta

+ Ei juurikaan tahraa vaatteita tai lakanoita

+ Mousse imeytyy ihoon välittömästi

+ Hyvä ja pitkäkestoinen väri

+ Kuluu pois nätisti

+ Sopii vartalolle sekä kasvoille

DSC_4621 DSC_4694 DSC_4740 DSC_4599

Itse olen aina tykännyt olla jonkin verran päivettynyt ympäri vuoden. Kesällä rusketun helposti ja nopeasti auringossa, mutta muina vuodenaikoina turvaudun purkista tulleeseen vääriin. Pieni päivetys tuo eloa ihon pintaan ja meikkiäkään ei silloin tarvitse niin paljoa!

For All My Eternityn tuotteita löytyy laaja valikoima suomalaisesta Tan Store -verkkokaupasta täältä!

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Tarja 21 huhtikuun, 2016 at 10:06 pm

    Itellä ollut tuo sama merkki,mutta spray. Sama juttu sen kanssa,vaatii kintaan,sekä nopea saa olla. Mutta se mikä on loistavaa,tuote lähes tuoksuton,ja väri pysyy melkein viikon! Voisikin kokeilla tuota moussea seuraavaksi.

  • Leave a Reply