VAPPUSIIVOUS

28 huhtikuun, 2016

Viime päivät ovat olleet ihan älyttömän hektisiä. Mulla on ollut joka päivä kaikkea ohjelmaa töiden jälkeen ja olen ollut liikkeellä aamu seitsemästä ilta yhdeksään. Himassa on tullut myös tehtyä hommia ja eilenkin siivoilin ja kannoin tavaraa varastoon vielä puolenyön maissa. Tänään olisi vielä tarkoitus raivata kaikki paksut takit talvisäilöön ja kuurata kylppäri puhtaaksi sekä siivota kodinhoitohuone kaikesta ylimääräisestä rojusta. Meille on tulossa vappuna iso porukka kavereita viettämään iltaa ja se saattaa hieman selittää tätä siivousinspistä. Pitäisi kai järjestää illanviettoja useamminkin, niin pysyisi siivousinto päällä 😀 Tosin saattaa hyvinkin olla, että siististä kämpästä ei ole enää mitään jäljellä, kun kymmenen hengen jengin hyökkää kamoineen kaikkineen ovesta sisälle… 

DSC_4913 DSC_4991 DSC_4959

Joko teillä on vappusuunnitelmat tehtynä? 🙂

kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

7 Comments

 • Reply Miia 28 huhtikuun, 2016 at 11:07 am

  Mistä toi ihana nahkatakki on? 🙂

  • Reply JanniAmanda 28 huhtikuun, 2016 at 11:23 am

   Second handina ostettu 🙂 Kiitos!

 • Reply Q 28 huhtikuun, 2016 at 11:08 am

  Vähän karmii, kun ei oo minkäänlaisia vappusuunnitelmia, lähes jokaikinen kaveri on päättänyt olla toisessa kaupungissa tai ulkomailla?! 😀

  Hyvännäköinen paita! Vois itellekin hankkia kesä(pellava?)paidan.

  • Reply JanniAmanda 28 huhtikuun, 2016 at 11:23 am

   Noin käy aika usein 😀 Meille tää on ihan poikkeuksellista, että ollaan saatu noinkin iso jengi kasaan! Välillä on tosin ihan kivakin ottaa tollaset juhlapäivät vaan ihan rennosti 🙂 Joo toi on tosiaan pellavapaita ja Uniqlosta peräisin – suosittelen!

 • Reply Roosa 28 huhtikuun, 2016 at 4:43 pm

  Haha toi olisi voinut olla aivan mun omasta suusta, että pitäisi pitää useammin illanviettoja, jotta tulisi siivottua tarkemmin, _vaikkakin sitten niiden kyseisten juhlintojen jälkeen ollaankin taas siivouksen tarpeessa.. 😀 Vapuksi mun hyvä ystävä saapuu puolen vuoden aupairina olon jälkeen Ausseista takaisin, joten järkkäillään paluujuhlat siinä samalla 🙂

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 • Reply Noora 28 huhtikuun, 2016 at 6:42 pm

  Mistä toi iiihanan värinen pellava(?)paita on ostettu?

 • Reply Charlottaeve 29 huhtikuun, 2016 at 6:40 pm

  Vähänkö siistit asukuvat. Magee tausta! Ja kiva asu. 😉

  Omat vappusuunnitelmat on aika rennot, simaa ja skumppaa kera munkkien ja hyvän ruoan. Ehkä hernesaaren rantaan lauantaina. :)Vappu on kesän alkamisen juhla ja se hymyilyttää <3

 • Leave a Reply