RAFFI VIIKKO TAKANA

1 toukokuun, 2016

DSC_5178

Tulipa vietettyä hiljainen blogiviikko! En taida edes muistaa, että milloin viimeksi postaustahti olisi ajautunut näin verkkaiseksi. Mainitsinkin jo aikaisemmassa postauksessa, että kiirettä on tosiaan pitänyt. Kuluva viikko on ollut niin täynnä kaikkea, että väkisinkin olen joutunut hetkeksi erkaantumaan blogista. Viime päiviin on sisältynyt, töitä, kodin kuntoon laittoa, tapaamisia ja paljon kaikkia muita pieniä juttuja, jotka ovat vieneet melkoisen siivun käytettävissä olevista tunneista. Eilen juhlittiin sitten vappua isolla porukalla täällä meillä ja nyt on olo kyllä sen mukainen, että tietää kyllä viikon olleen vähän rankemmasta päästä!

Meillä oli eilen ihan mahtava ilta parhaiden kavereiden ympäröimänä ja oli huippua nähdä jengiä pitkästä aikaa. Illan aikana maisteltiin toinen toistaan ihanampia herkkuja, saunottiin, juteltiin ummet ja lammet sekä nautiskeltiin toistemme seurasta. Vappu jatkui tänään herkullisen brunssin ja leppoisan hengailun merkeissä. Ulkona oli ihan mahtava sää ja makoiltiin kauan aikaa pihalla auringon lämmössä. Nämä kevään ensimmäiset oikeasti lämpimät päivät ovat aina yhtä ihmeellisiä ja niitä tulee aina fiilisteltyä täysillä. Toivottavasti muuallakin Suomessa on saatu nauttia hyvästä vappukelistä!

Viimesien kavereiden lähdettyä tänään kotiin päin pyörähdettiin Joonaksen kanssa keskustassa jätskeillä ja napattiin samalla nämä kuvat

DSC_5217 DSC_5228 DSC_5141 DSC_5233

takki Levi’s // huppari Polo Ralph Lauren // housut Zara // kengät Converse

Toivottavasti teilläkin oli hauska vappu ja saitte nautiskella tosta tän päivän upeasta lämpimästä säästä!

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Roosa 2 toukokuun, 2016 at 7:21 am

    Miten ihanan rento, mutta silti särmikäs asu! Noi nahkahousut tuo juuri hyvän lisän tähän 🙂
    http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  • Leave a Reply