KESKENERÄINEN ETEINEN

2 toukokuun, 2016

Meidän eteinen on tällä hetkellä sisustettu vähän samalla meiningillä kuin aikaisemmin täällä esitelty vierashuoneemme. Eteiseenkään ei siis ole tehty oikein mitään hankintoja ja tuo kuvissa näkyvä penkki on itseasiassa ollut aikaisemman asuntomme parvekkeella. Vierashuoneen kalustuksen tavoin tuokin on jotenkin päätynyt tuohon ja löytänyt siitä paikkansa, vaikka tulevaisuudessa siihen olisi tarkoitus hommata jotain aivan muuta. Jonkinlainen lipasto mulla on tällä hetkellä mielessä, mutta saa nähdä, mitä vielä keksitään. Meillä oli aikaisemmin mattokin tuossa penkin edessä, mutta nyt kevään tullen tila on jotenkin paljon freesimpi ilman sitä. Kiva saada nuo laatatkin maton alta esiin, sillä tykkään niistä edelleen ihan älyttömästi!

DSC_5274 DSC_5291 DSC_5278

Ulko-ovet tullaan pian vaihtamaan taloyhtiössämme vanhojen ruskeiden sijasta valkoisiin ja se tuo taas eteiseen paljon lisää raikkautta. Todella keskeneräinen tilanne vallitsee siis myös eteisessä, mutta hiljaa hyvä tulee. Ratkaisuja on kiva tehdä pikkuhiljaa fiiliksen pohjalta!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply