PERFECT TIMING

3 toukokuun, 2016

Mä sain eilen pitkästä aikaa nauttia Joonaksen tekemästä osteopaattisesta hoidosta oikein kunnolla. Kotona on aina melko vaikeaa tehdä hoitoja kunnolla ja harvoin tulee sitten raahauduttua ihan oikealle hoitopöydälle. Eilinen kyllä kannatti, sillä kroppa taisi olla melko vinkkurassa. En kyllä yhtään ihmettele, sillä meikäläisen soveltama työergonomia on sen verran huonolla tolalla. Himassa makoilen läppärin kanssa milloin missäkin solmussa ja toimistolla havahdun vähän väliä, kun olen valahtanut työtuolissani melkeinpä puoliksi jo pöydän alle… Pitäisi alkaa ehkä vähän enemmän kiinnittää huomiota noihin asiohin, sillä ne saattavat myöhemmin kostautua, vaikka nyt ei vielä tuntuisikaan missään. Jotenkin en vain osaa ottaa noita juttuja tarpeeksi tosiassani!

Onneksi olin ottanut eilen kameran mukaan, sillä satuttiin sen verran loistavalla hetkellä auringonlaskun aikaan tuohon mäennyppylälle..

DSC_5321 DSC_5347 DSC_5343 DSC_5354

takki Carlings // paita Calvin Klein // farkut Vila // kengät VANS

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anniina 3 toukokuun, 2016 at 5:14 pm

  Vau mitä kuvia, ihana auringonlasku, värit ja söpöt puutalot! Oon kateellinen, että sun mies tekee tollasia hoitoja! 😀 Mun täytyy aina anella mun poikaystävältä hierontaa. Ja viimeksikin tuntui, että hartiat meni vaan entistä enemmän juntturaan, täytyis mennä ammattilaiselle…

 • Reply Terhi 4 toukokuun, 2016 at 7:32 am

  Ihana sinä ja ihanaa nähdä tänään! : ))

 • Reply Riikka 5 toukokuun, 2016 at 9:32 am

  Ihania kuvia! Mä olen joskus miettinyt, että olisi ihan täydellistä jos oma mies olisi hieroja. Ja sen lisäksi kaveripiiristä voisi löytyä mm. taitava kampaaja ja kokki 😀

 • Reply Jenna 5 toukokuun, 2016 at 10:40 am

  Ompas ihania kuvia <3

 • Leave a Reply