OMALLA PIHALLA

5 toukokuun, 2016

Nyt ei kyllä sanat riitä kuvaamaan tätä fiilistä. Kesä on oikeasti tullut ja sitä on jotenkin hemmetin vaikea käsittää, kun viime viikolla oli vielä niin pirun kylmä. Tämä lystihän saattaa tunnetustikin loppua hetkellä millä hyvänsä, joten tästä on otettava nyt kaikki irti ja niin me kyllä totisesti tänään tehtiinkin. Koko päivä on tullut vietettyä omalla pihalla ja sain tänne vielä Annikankin seurakseni ♥ Makoiltiin päivä auringossa, tehtiin safkaa ja syötiin jätskiä. Jeti reissasi koko ajan kahden sylin välillä ja nautiskeli rapsutuksista. Annika lähti äsken kotia kohti ja meikäläinen siirtyi tänne terassin varjopuolelle läppärin kera. Tässä mä vaan shortseissa ja topissa istuskelen ja näpyttelen tätä postausta – ihan uskomatonta!

Meidän terassin kunnotuspuuhat alkavat kunnolla vasta ensi viikolla, mutta kyllä täällä kelpaa jo nyt viettää aikaa. Oma piha on kyllä erittäin jees näillä keleillä!

DSC_5759 DSC_5783 DSC_5761 DSC_5778 DSC_5790 DSC_5811 DSC_5803

Toivottavasti sielläkin on saatu nautiskella auringosta oikein kunnolla!

Ps. meikäläinen suuntaa huomenna Pariisiin ja sielläkin on varmaan ihan jees!

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Aliisa 5 toukokuun, 2016 at 9:03 pm

  Mistä oot ostanut noi tyynyt ja maton? 🙂

 • Reply Jere 5 toukokuun, 2016 at 11:28 pm

  Ah, niin samaa mieltä tosta kelistä! En malta odottaa, että itsekkin pääsen nyt monen päivän työputken jälkeen vihdoin ja viimein nautsikelemaan ikkunoiden läpi paistavan auringon sijaan iha ulkoilmasta ja lämmöstä! 😀

  http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

 • Reply Jassu 6 toukokuun, 2016 at 12:02 pm

  Niin ihanan ja rennon oloista! tykkään kovastsi tuosta teidän terassista jo nyt 🙂
  Ja mukavaa Pariisin reissua! 🙂

 • Reply Len 6 toukokuun, 2016 at 5:47 pm

  Voi veljet, näyttää kyllä aivan ihanalta :9

 • Leave a Reply