TIPS FOR PARIS

6 toukokuun, 2016

Me ollaan täällä parhaillaan lentokentällä odottelemassa boardingin alkua ja edessä häämöttää viikonloppumatka Pariisissa. Lähdetään reissuun mun äidin kanssa ja kumpikaan meistä ei ole aikaisemmin käynyt kyseisessä kaupungissa, mutta moni teistä varmasti on!

Nyt kun meillä on vain pari päivää aikaa koluta Pariisia, niin olisi ihan huippua kuulla teiltä muutamia vinkkejä reissua varten – kertokaapa siis, että mikä omalla reissullanne oli se kaikista mieleenpainuvin ja kivoin juttu, joka meidänkin tulisi ehdottomasti kokea? Mikä sen sijaan kannattaa suosiolla jättää väliin?

Meillä ei ole oikeastaan vielä mitään suunnitelmia tehtynä ja ajateltiin ottaa tosi rennosti, että kerkeää vähän nauttiakin ajan ollessa melko kortilla. Hauska reissu varmasti kuitenkin edessä – siitä ei ole epäilystä!

paris

Kiitos vinkeistä taas jo etukäteen – teiltä olen saanut parhaat neuvot monille reissuille! ♥

-Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply nanette 6 toukokuun, 2016 at 5:45 pm

  Pariisi on kyllä ihana! Olin siellä 3 vuotta sitten (kai), joten tuntuu etten enää muista oikein mitään. Outlet-kylä oli kyllä hyvä, muiden maiden vastaavissa vieraillessani olen usein pettynyt, mutta täältä tein hyviä löytöjä. Tänne pääsee omalla bussilla (josta saa vielä etukupongin outlet-kylän liikkeisiin, tai sitten ihan junalla omatoimisesti).

  Vaikka kiertoajelubussit ovatkin niin turistijuttu, niin silti koin ajelun todella hyödylliseksi, kun ekaa kertaa kaupungissa oli. Näki sellaisia paikkoja joihin ei olisi tajunnut edes mennä, jos ei olisi hypännyt kiertoajelun kyytiin. Ja ajelulta voi jäädä missä tahansa pysäkillä myös pois, jos haluaakin jäädä matkan varrelle ihastelemaan paikkoja paremmin.

  Tottakai macaronsit kuuluvat Pariisiin, joten niitä on aina pakko käydä haukkaamassa. Kannattaa myös esim kiivetä Galeries Lafayettesin kattoterassille. Sieltä on todella hyvät näkymät kaupunkiin, ja ainakin kun me vierailimme siellä niin se ei edes ollut täynnä ihmisiä, joten sai kunnolla rauhassa katsella ympärilleen (toisin kuin muut tupaten täyteen ahdatut turistikohteet).

  Lisäksi Pariisissa pääsi kun on EU-maasta ja alle 26-vuotias esim Louvreen ja moneen muuhunkin paikkaan ilmaiseksi tai edullisemmalla hinnalla, mikä oli kiva yllätys.

 • Reply xod 6 toukokuun, 2016 at 6:04 pm

  Ihan mielenkiinnosta, kuinka monessa eri maassa oot käynyt? 🙂

 • Reply Essiii 7 toukokuun, 2016 at 10:00 am

  Jos haluaa nähdä Pariisin yläilmoista, eikä jaksa jonottaa Eiffeliin, niin suosittelen pilvenpiirtäjä Montparnasse Toweria 🙂

 • Leave a Reply