BREAKFAST IN PARIS

12 toukokuun, 2016

Ihastuin jo alkukevään Madridin matkallamme Le Pain Quotidieniin ja olihan kyseisen mestan aamiaisesta päästävä nauttimaan myös Pariisissa. Ketjun kahviloita oli useampi ympäri Pariisia ja tämä lähin sijaitsi vain pienen matkan päästä hotellistamme. Tällä kertaa tilasin banaani-kookospuuroa, luomucroissantin, appelsiinimehun ja jättikokoisen latten – nam! Kaikki oli ihan superhyvää ja olisi tehnyt mieli maistella vielä kaikkea muutakin, mutta meikäläisen vatsalaukku on aina aamuisin melko rajallinen. Toki täytyy jättää myös joitakin herkkuja seuraavallekin visiitille!

DSC_6140 DSC_6136 DSC_6142 DSC_6143

Onko Le Pain Quotidien teille tuttu paikka?

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anne 12 toukokuun, 2016 at 4:12 pm

    Onpas hurjan herkullisen näköinen aamiainen! 🙂 Croissantit ja marjat kyllä takaavat mahtavan alun päivälle ♥

    https://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Leave a Reply