TREFFIPUBISSA

14 toukokuun, 2016

Löydettiin loppujen lopuksi eilen illalla itsemme Hertsikan Treffipubista juhlistamasta Joonaksen eilisiä synttäreitä. Olen käynyt kysesessä raflassa pari kertaa aikaisemmin ja ei voi muuta kuin kehua. Eilinenkään käynti ei jättänyt kylmäksi ja oltiin molemmat älyttömän tyytyväisiä sapuskoihin. Yhteisen alkuruokalankun lisäksi tilasin siikaa varhaisperunoilla, parsalla ja korvasienimuhennoksella, joka todella vei kielen mennessään. Joonaskin kehui tilaamiaan ribsejä vuolaasti ja päätettiin ilta vielä herkullisilla jälkkäreillä. Pisteet vielä Treffin eiliselle DJ:lle superviihtyisästä musiikista – illan aikana kuultiin kaikkea ysäriräpistä J.karjalaiseen – menkää käymään!!

Eilisen illan asu näytti seuraavalta

DSC_6937 DSC_6953 DSC_7022 DSC_6980 DSC_7005

nahkarotsi ja farkut Vila // toppi Gina Tricot // kengät Vagabond

Ihanaa lauantaita kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply P 14 toukokuun, 2016 at 12:20 pm

    Hei vähänkö kiva tollanen lettikampaus! :>

    • Reply JanniAmanda 16 toukokuun, 2016 at 2:28 pm

      Kiitos! 🙂 Oon innostunu itse tosi kovasti erilaisista lettikampauksista nyt!

    Leave a Reply