ARKEA PAKOON TYTTÖPORUKALLA

22 toukokuun, 2016

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Holidayinnhelsinki’ title=’ARKEA PAKOON TYTTÖPORUKALLA’]

Kaupallinen yhteistyö: Indiedays ja Holiday Inn Helsinki City Centre

DSC_8052

Me otettiin eilen pieni pako arjesta, kun suuntasimme kuuden hengen ystäväporukalla viettämään iltaa Helsinkiin. Majapaikkanamme toimi upeasti uudistunut Elielin aukiolla seisova Holiday Inn City Centre -hotelli, joka nimensä mukaisesti sijaitsee Helsingin ytimessä lähellä niin sanotusti ihan kaikkea. Paikalle on äärimmäisen helppo saapua millä tahansa julkisella kulkuneuvolla ja autonkin saa halutessaan kätevästi Elielin parkkihalliin maan alle. Jo pari kuukautta sitten kuullessani yhteistyön mahdollisuudesta uudistuneen hotellin kanssa, siinti mielessäni heti tyttöjen ilta Helsingissä parhaimpien ystävieni kanssa. Muut innostuivat hommasta ihan yhtä paljon kuin meikäläinenkin ja eilen tämän illanvieton aika sitten vihdoin koitti.

Meitä oli tosiaan kuuden hengen tyttöporukka ja meille oli varattu hotellista kaksi huonetta. Treffattiin hotellin aulassa alkuillasta ja sen jälkeen suuntasimme raikkaan uudistuksen kokeneisiin hotellihuoneisiin vaihtamaan kuulumisia sekä tietenkin nautiskelemaan kuohuvaa illan startin kunniaksi. Muutama tunti kiisi hotellilla kuin siivillä ja pian olikin aika lähteä tallaamaan kohti illallispaikkaa, jonka ystävämme Laura oli meille yllärinä valinnut. Kävimme testaamassa tänä keväänä avatun Natura -ravintolan Iso-Roballa ja siitä päädyimme vielä drinkeille pariinkin eri paikkaan. Loppuyö kului joratessa tupaten täynnä olevan Los Cojonesin tanssilattialla, jossa fiilis oli pienestä tungoksesta riippumatta ihan katossa. Illan aikana kuultiin laidasta laitaan vaihteleva biisikattaus aina räpistä 80-luvun ikivihreisiin, joka upposi ainakin meidän porukkaan ihan täysillä!

DSC_7957DSC_7969DSC_8006

Uudistunut Holiday Inn City Centre oli kokenut todella raikkaan ja ajan hermoilla olevan kasvojen kohotuksen. Hotellin sisustuksessa oli paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia ja sinne valikoidut kalusteet mukailivat hyvin tämän hetken sisustustrendejä. Omaksi suosikikseni koko hotellissa nousi katutasossa sijaitseva Open Lobby, joka nimensä mukaisesti on avoin hotellin asikkaiden lisäksi myös kaikille muillekin. Open Lobbysta löytyy äärimmäisen hyvät mahdollisuudet rauhalliseen työskentelyyn kahvikupposen äärellä, ystävien treffaamiseen tai vaikkapa sohvalla loikoiluun television katselun lomassa. Arvatkaapa vaan oliko Open Lobbyssä useampikin kisakatsomo pystyssä eilen illalla 😀 Lisäksi olohuonemaisesta Open Lobbysta löytyy hengailutilojen lisäksi myös Baari sekä ravintola!

Monet hotellit ovat viime aikoina keskittyneet paljon ympäristöasioihin ja tässäkään asiassa Holiday Inn City Centre ei todellakaan jää muiden jalkoihin. Kyseinen hotellikiinteistö on nimittäin ensimmäinen laatuaan Suomessa, jolle on myönnetty LEED -ympäristöluokitus. Kyseinen luokitus myönnetään osoituksena rakennuksen ympäristötehokkuudesta. Hotellin kiinteistössä tehtiin vuonna 2012 laaja energiakatselmus, jonka perusteella tehtiin erilaisia muutoksia hotellin toimintoihin aina valaistuksesta ilmanvaihtoon ja vedenkulutukseen. Kaiken kaikkiaan tehdyt toimenpiteet vähensivät kiinteistön energiankulutusta noin 10% ja vähensivät hiilidioksidipäästöjä 293 tonnia edelliseen vuoteen verrattuna. Kyseisen hotellin voidaan siis sanoa olevan edelläkävijä myös vihreydessään!

DSC_8021 DSC_8049 DSC_8028 DSC_8076 DSC_8104 DSC_8113 DSC_8122 DSC_8116

Kaiken kaikkiaan itselleni jäi todella miellyttävä vaikutelma tästä yhden yön visiitistämme ja kaikki muutkin taisivat olla samaa mieltä. Olen supertyytyväinen, että tällainen ihana ilta tuli järjestettyä ja nähtyä taas ystävien kanssa kunnon jengillä. Tuntui ihan kuin oltaisiin oltu jollain minilomalla ja oli ihan huippua kömpiä pitkän illan jälkeen koko porukalla saman katon alle yöksi. Aamulla heräiltiin omia aikojamme ilman herätyskelloa ja nautiskeltiin hotellilla vielä aamiaista pitkän kaavan mukaan!

Voisin majoittua Holiday Inn City Centressä uudelleen todella mielelläni ja voin lämmöllä suositella sitä muillekin. Jos teillä sattuu jo nyt olemaan tiedossa kesäreissuja Helsinkiin, niin saatte Holiday Inn:ltä kesäloman ennakoetuna -20% alennuksen hotelleista. Tsekatkaa lisää täältä!

Rentoa sunnuntain jatkoa kaikille ja kannustetaanhan Suomi voittoon tänään!!

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Johanna 25 toukokuun, 2016 at 7:18 pm

    Hei, miten noi sun ihanat kiharat on tehty?:)

    • Reply JanniAmanda 25 toukokuun, 2016 at 8:03 pm

      GHD muotoiluraudalla 🙂 aina vaan paras!

    Leave a Reply