HÖYHENENKEVYT SILKKIUNELMA

23 toukokuun, 2016

Voi vitsit, mikä ihana ilma tuolla taas onkaan! En kerkeä kauaa tässä koneella olla, sillä meikäläistä tarvitaan kuulemma kohta avustajaksi grillaushommiin. Pakko oli kuitenkin pikaisesti tulla julkaisemaan nämä kesäiset asukuvat, joissa näkyy ensimmäistä kertaa tuo ihana silkkimekko, jonka löysin jokunen viikko takaperin eräästä Porvoon vanhan kaupungin pienestä putiikista. Kyseinen mekko tuntuu päällä höyhenenkevyeltä ja sen voi helposti yhdistää niin juhlaan, kuin vaikkapa revittyjen farkkujen kaveriksi arkenakin. Silkkiunelma tulee siis varmasti näkymään vielä paljon asukuvissa!

Tässä siis ensimmäinen setti..

DSC_8270 DSC_8241 DSC_8258 DSC_8209 DSC_8268 DSC_8221 DSC_8280

Aika on tuntunut taas viime aikoina lentävän siivillä, kun on niin paljon kaikkea tekemistä. Kaikki päivät tulee sinkoiltua paikasta toiseen ja koneellekaan ei kotosalla oikein kerkeä istahtamaan. Mä odotan mun kesälomaa ihan älyttömän paljon tällä hetkellä ja meinasin ehkäpä silloin pitää ensimmäistä kertaa moneen vuoteen pienen loman myös blogista. Mulla on tosi usein nykypäivänä tosi hajamielinen fiilis ja uskon sen johtuvan suurimmaksi osaksi siitä, että mulla on koko ajan niin monta rautaa tulessa. Olisi hyvä päästä nollaamaan aivot edes muutamaksi päiväksi ja irroittautua kaikista rutiineista, velvoitteista ja aikatauluista. Uskon ja tiedän, että en ole yksin näiden fiiliksieni kanssa. Tietynlainen suorittaminen tuntuu olevan nykyaikana varsin yleinen tapa ja koko ajan pitäisi elämässä tapahtua jotain suurta. Sen takia aikaikin tuntuu varmaan kuluvan niin jäätävää vauhtia, kun eihän sitä kerkeä edes huomata tämän kaiken sykkimisen keskellä!

Mitäs muuten tykkäsitte silkkimekosta?

♥ Janni

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply nimetön 23 toukokuun, 2016 at 7:33 pm

  Wautsi mikä asu! 🙂

 • Reply Q 23 toukokuun, 2016 at 9:51 pm

  Kaunis mekko ja kokonaisuus 🙂 Upee toi neuleasia!

 • Reply Siina 23 toukokuun, 2016 at 10:24 pm

  Voi vitsit, mulla on toi mekko maxina! Ostin viime kesänä todennäköisesti samasta putiikista vanhasta Porvoosta. Tykkään siitä maxista ihan sikana, mutta toi lyhyt sopii sulle tosi kivasti 🙂 Oon asunut nyt 2 vuotta Porvoossa ja vieläkin joka kerta oon ihan huumassa kun käyn vanhassakaupungissa <3

  • Reply JanniAmanda 23 toukokuun, 2016 at 10:55 pm

   Kiiitos <3 ja ihan samat fiilikset! Olen kyllä viihtynyt täällä ihan superhyvin! 🙂

 • Reply Heini 24 toukokuun, 2016 at 9:46 am

  Täydellinen!!!! Minkä merkkinen mekko ihanuus on ja mikä liikkeen nimi on?

  • Reply JanniAmanda 24 toukokuun, 2016 at 2:48 pm

   Kiiitos!! Liikkeen nimi selvisi 🙂 se on sisustus Ometta!

 • Reply Jm 24 toukokuun, 2016 at 10:08 pm

  Siis mulla on tollanen samanlainen, mutta toppina! Mikä hauska sattuma, koska värikin on just sama! Enkä asu lähelläkään Porvoota ja täällä ainakin myyjä sanoi, että harvinaisia ovat nämä tuotteet Suomessa 🙂

  • Reply JanniAmanda 25 toukokuun, 2016 at 9:50 am

   Eikä! Olikohan tää joku Italialainen merkki? 🙂

   • Reply Jm 25 toukokuun, 2016 at 12:10 pm

    Haha mä en kyl muista sitä yhtään 😀 Täällä on paikallinen sisustusliike alkanut myydä näitä tuotteita. Vähän kaikkea Muotikuun tyylistä vaatetta 🙂 Mutta todella kaunis on toi mekko sun päällä!

 • Reply Emmi 25 toukokuun, 2016 at 12:14 pm

  HUH!Luin nopeasti, että höyhenenkevyt sinkkuelämä.. Meinas purskahtaa aamukahvit näytölle, mutta onneksi ei pitänyt paikkansa! 🙂

 • Leave a Reply