TERASSIN TILANNE

25 toukokuun, 2016

DSC_8162Nyt olisi aika viimein näyttää muutamat kuvatkin terassimme tilanteesta, kun olen siitä niin paljon viime aikoina jauhanut. Aletaan olla pikkuhiljaa hyvällä mallilla, joskin odottelemme edelleen toimepidelupaa lasikattoa varten sekä vajaaksi jääneen rimatoimituksen täydennystä. Täältä pihalta käsin kuitenkin tälläkin hetkellä tätä postausta näpyttelen, joten kyllä täällä jo kivasti viihtyy 🙂 Siitepölykausi saisi kyllä nyt pikkuhiljaa loppua, jos meikäläiseltä kysytään. Joka päivä saa olla pyyhkimässä pintoja ulkona ja nenä tuntuu edelleen menevän heti tukkoon täällä pihalla hengaillessa.

Kuvissa näkyvä osa takapihan terassia alkaa olla jo kalustettu, mutta muualta uupuu kyllä vielä kalusteita. Takapihan terassin toiseen päätyyn olisi hakusessa riippukeinua ja muuta löhöilymeininkiä, kun sitten taas etupihalle ollaan sunniteltu ruokailuryhmää aurinkovarjoineen. Katsotaan, jospa kerettäisi viikonloppuna kaupoille. Tosin olen kytännyt myös tori.fi -tarjontaa silmä tarkkana!

DSC_8168DSC_8153

Mulla oli muuten alusta asti mielessä, että haluan terassin tekstiileihin väriä ja niiden kautta tietynlaista ”etelähenkistä” tunnelmaa, mutta nyt en ole enää ihan varma. Toisaalta mustavalkoiset tyynynpäälliset ja hillitymmät jututkin voisivat toimia tosi kivasti. Voinhan vielä vaihtaa erilaiset tekstiilit tuon sohvaryhmän ympärille ja hyödyntää noita kuvissa näkyviä muualla. Mitä te olette mieltä?

♥ Janni

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Reeta 25 toukokuun, 2016 at 10:20 pm

  Mun mielestä noi värikkäät on aivan ihanat! Jotenkin tuo mukavasti kontrastia noiden tummien kalusteiden ja terassin ja kirkkaiden kankaiden välille 🙂

 • Reply Meeri 26 toukokuun, 2016 at 8:44 am

  Värikkäätkin näyttävät kivoilta ja ehdottomasti hyvää vaihtelua! Mun silmiin mieluisin sisustus terassilla on kuitenkin vähän merihenkinen ja rustiikkinen

  • Reply JanniAmanda 26 toukokuun, 2016 at 9:19 am

   Se perinteinen merihenkinen oli ehkä just se, mitä halusin välttää, vaikka kiva sellainenkin ehdottomasti on! Rustiikki kuulostaa hyvältä 🙂 Täytyy pohtia ja pyöritellä noita!

 • Reply Nimetön 26 toukokuun, 2016 at 8:50 am

  Tosi kivalta näyttää! Olen niiiiin kade, oma terassi kun kaipaisi kans jotain massiivista tuunausta…
  Indiskassa olin näkeviväni ainakin joitakin kivoja riippumattoja, kun nettishoppailin yks päivä 🙂

 • Reply Siiri 26 toukokuun, 2016 at 3:56 pm

  Ihanan näköinen terassi, väreineen kaikkineen! Meillä on terassi menossa piakkoin remonttiin, joten sen laittelemista joutuu vielä hetkisen odottamaan. Mut hyvää kannattaa odottaa 🙂 Kivaa kesän alkua sulle!:)

 • Reply Nimetön 27 toukokuun, 2016 at 8:37 pm

  En tiedä oletko jo jossain tämänkin maininnut, mutta mistä nuo aivan ihanat koristetyynyt ovat peräisin?!

 • Reply Arja 27 toukokuun, 2016 at 11:43 pm

  Värit sopii hyvin sun terassille,luo kontrastia tummille sävyille.

 • Reply Pilvi 29 toukokuun, 2016 at 1:33 am

  Ajattelin juuri, että ompa ihanat värit terassilla ja poikkeuksellisen rohkeasti sisustettu Suomen oloihin 🙂 Liputan ehdottomasti tuollaisen etelähenkisen tyylin puolesta.Valkomustalla on helppo sisustaa, mutta se ei ole kyllä kovin persoonallinen tyyli. Valitettavasti itse kuuluun tähän kastiin, mutta värien käyttö vaatii enemmän sisustussilmää!

 • Leave a Reply