SÄÄHARMITUS

29 toukokuun, 2016

Viikonloppu alkaa olla pian takanapäin ja vaikka se on ollutkin ihana, niin silti mua skidisti harmittaa. Noiden säiden puolesta nimittäin, vaikka eihän niille minkään mahda. Koko viikonloppu on ollut ainakin Porvoossa pilvinen ja kolea, kun taas heti maanantaista alkaen lupaillaan aurinkoa ja hellelukemia. Olisi ollut niin kiva nautiskella auringosta nyt vapaapäivinä, mutta minkäs tuolle mahtaa. Ei auta kuin toivoa, että aurinkoisista keleistä saataisi nauttia tänä kesänä vielä riittämiin!

Tuosta pienestä sääharmituksesta huolimatta viikonloppu on kuitenkin ollut ihanan rento ja täynnä kivoja juttuja. Ollaan hengailtu ystävien kanssa, käyty terasseilla, syöty hyvin ja käyty Ikeassa tekemässä muutamia hankintoja kotiin. Tarkemmin ajateltuna ei tässä nyt ole paljoa syytä valittaa!

Tässä asukuvia lauantailta

DSC_8831 DSC_8866 DSC_8841 DSC_8790 DSC_8878

takki 2nd hand // neule Vila // mekko Cubus // kengät Vans // lippis Asennesurf

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply