AURINKO ON VIENYT VOITON

5 kesäkuun, 2016

Tällä viikolla töistä kotiin tullessa on aurinko ja ulkona hengailu vieneet voiton koneella istumiselta. On tehnyt mieli vaan nauttia kesästä ja ollan duunipäivän jälkeen parhaansa mukaan stressaamatta mistään velvollisuuksista. Talvellahan tämä sujui siltä osin helpommin, että töistä kotiin tullessa ei ollut mitään ongelmaa heittäytyä sohvalle läppäri sylissä. Ei silloin useinkaan ollut nimittäin parempaakaan tekemistä, mutta kesällä tilanne on vähän toinen. Toki sitten taas kesällä blogin kirjoittaminen on taas sen vuoksi noin tuhat kertaa helpompaa, kun pystyy kuvata melkeinpä mihin vuorokauden aikaan tahansa valoisuuden ansiosta. Mä olen nyt kuitenkin viime päivinä päättänyt ottaa vähän rennommin ja töiden jälkeen vaan nauttia ensimmäistä kertaa ikiomasta kesäpihasta sekä ottaa kaikki irti ilta-auringosta aina viimeisiin säteisiin asti. Ollaan myös grillattu ihan ennätyspaljon ja syöty tietenkin ulkona aina, kun vain mahdollista!

eka kolmas toka

Tänään olisi sitten suunnitelmissa lähteä tästä pian haukkaamaan jotain aamupalaa sekä hakemaan aurinkovarjoa eilen ostettuun ruokailuryhmään terassille. Lisäksi aion kuvailla matskua blogiinkin – ainakin asukuvia ja terassihöpinöitä luvassa ensi viikolla!

Nautiskelkaahan sunnuntaista!

-Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply