BALANSSI KOHDILLAAN

7 kesäkuun, 2016

DSC_9482

Koiran omistamisessa on lukuisia hyviä puolia, joista yksi on ehdottomasti tiukasti arkirutiineihin kuuluva ulkoilu. En tiedä, että kuinka usein tulisi käytyä kävelyllä ilman koiraa, mutta epäilen, että ei kovinkaan usein. Koiran kanssa sitä sen sijaan on ulkoiltava päivittäin ja se on superhyvä juttu. Toki välillä esimerkiksi kovassa räntäsateessa tekisi mieli jättää menemättä, mutta raitisi ilma tekee poikkeuksetta hyvää ja koiran ansiosta saan sitä hyvän annoksen ihan jokaisena päivänä. Täällä uudella asuinalueellamme Porvoossa on aivan ihanteelliset maastot koiran kanssa ulkoiluun ja lenkkipolku starttaa käytännössä melkein omalta takapihaltamme. Toisaalta rakastan kaupungin vilskettä, mutta arkipäivät Helsingissä viettävänä on kyllä mukava aina tulla kotiin näihin maisemiin – balanssi säilyy kohdillaan!

DSC_9471 DSC_9466 DSC_9509 DSC_9501 DSC_9525

Poimittiin matkan varrelta Jetin kanssa kukkakimppu koristamaan terassin pöytää, kun noita Lupiineja on nyt luonto aivan pullollaan!

Viihdyttekö te paremmin kaupungin vilskeessä vai arvostatteko rauhallisempaa seutua asuinalueena?

PS. On toi pikkutyyppi kyllä ihan maailman paras kaiken muunkin kuin vain pakollisen ulkoilun vuoksi!

 

♥ Janni

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Anniina 7 kesäkuun, 2016 at 8:48 pm

  Haaveilin joskus nuorempana Helsinkiin muutosta, mutta kun muutin kotipaikkakunnaltani Jyväskylän keskustaan, kaipasin heti lähemmäs luontoa 😀 Nykyisessä asunnossa oleva parveke vähän auttaa asiaa, mutta haluaisin kyllä vielä joskus oman pihan ja olisi ihana asua jossain metsän reunassa 🙂

  • Reply JanniAmanda 8 kesäkuun, 2016 at 2:34 pm

   Mä taas olen aina aikaisemmin asunut kerrostalossa, joten nämä omat pihat, rauha ja muut mukavuudet ovat mulle kaikki täysin uutta 🙂 Kyllä niitä osaa nyt kuitenkin arvostaa!

 • Reply Riikka 8 kesäkuun, 2016 at 9:25 am

  Mä asun tällä hetkellä ihan Turun keskustassa, mutta huomaan koko ajan haaveilevani maaseudusta ja siitä että olisi oma piha! Varsinkin tälleen kesäisin toivon että olisi piha jossa ottaa aurinkoa ja grillata. Ja olisihan se mahtava päästä suoraan kotiovelta rauhallisiin lenkkimaisemiin. Toisaalta on ihan parasta, että töihin kävelee vartissa ja kauppa on kulman takana. Vaikeita valintoja 😉

  • Reply JanniAmanda 8 kesäkuun, 2016 at 2:36 pm

   Nimenomaan molemmissa on puolensa 🙂 Meillä on sinänsä unelmallinen tilanne, että vaikka asutaan rauhallisella seudulla ja jopa maalaistyylisissä maisemissa, niin Porvoon keskusta on kuitenkin vajaan 2km päässä ja Helsinkiinkin pääsee sitten puolessa tunnissa. Ollaan kyllä viihdytty täällä superhyvin, mutta kyllä kaipaan Helsingissä asumistakin aika ajoin!

 • Reply Jere 8 kesäkuun, 2016 at 12:30 pm

  Ihanan kesäisiä kuvia ja ihana Jeti! Toi on kyllä semmonen kysymys mihin mulla on tosi ristiriitaiset ajatukset: Tavallaan rakastan sitä kaupungin vilskettä ja vilinää, mutta onhan se nyt aina mukava viettää kesästä viikonloppu jos toinenkin maaseudun rauhasta nautiskellen

  http://jereviinikainen.fi

  • Reply JanniAmanda 8 kesäkuun, 2016 at 2:37 pm

   Voi kiitos! 🙂 Mulla on just toi sama ja täällä Porvoossa olen pystynyt aika hyvin yhdistämäänkin nuo jopa. Asutaan lähellä Porvoon keskustaa ja palveluja, mutta maisemat ovat kuvissa näkyvien kaltaiset. Toki eihän Porvoon keskusta kuitenkaan mikään valtava metropoli ole 😀

 • Reply Amppeli 8 kesäkuun, 2016 at 3:30 pm

  Moi! Kommenttini ei nyt liity tähän postaukseen, vaan asiaan, joka hymyilytti tänään. Indiedaysin sivuilla on yläpalkissa joku tekstinpätkä, jota klikkaamalla pääsee siihen liittyvään blogitekstiin. Klikkasin tekstiä, joka kuului suurinpiirtein näin: ”Onpa kiva olla lomalla just nyt!” Ja se johdatti mut sun blogiin, mutta ei mihinkään aurinkoisiin kesälomasäihin, vaan tammikuun alun paukkupakkasiin 😀

 • Leave a Reply