SADEPÄIVÄN TUNNELMIA

18 kesäkuun, 2016

Tänään aamulla googletin kaikki Porvoon kirppikset sekä vanhan tavaran kaupat läpi ja sen jälkeen lähdettiin suorittamaan niissä kierros. Porvoosta löytyi yllättävän paljon potentiaalisia kierrätysmyymälöitä, joista ajattelin kasata itseasiassa myöhemmin ihan oman postauksensa. Muutamat jutut lähtivät meidän matkaan, mutta mitään superlöytöjä ei tullut tällä kertaa tehtyä. Samalla käytiin myös muutamissa Porvoon vanhan kaupungin putiikeissa sekä tietenkin kahvittelemassa. Vaikka tämä sadepäivä onkin sujunut noin kivoissa merkeissä, niin pikku hiljaa alkaa kyllä tylsistyttämään. Olisi niin mahtavaa saada hengailla ulkona, mutta minkäs teet. Huomiselle on onneksi luvattu edes vähän siedettävämpää keliä ja uskallettiin siksi kutsua ystäviäkin tänne grillailemaan.

On tässä sateisessa säässä tietysti ollut hyvätkin puolensa. Onpahan tullut otettua rennosti ja oltua ihan vaan rauhassa kotona. Sateenropinan kuuntelu on yllättävän rahoittavaa ja hyvähän se on välillä pysähtyä!

Näissä tänään räpsityissä kuvissa on jotenkin hyvin aistittavissa tämän sadepäivän fiilikset – vai kuvittelenkohan vain?

DSC_0994 DSC_1006 DSC_0996 DSC_0982 DSC_0991 DSC_0999 DSC_1002 DSC_1008

Nyt ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille – mä yritän kehittää meille vielä jotain kivaa tekemistä illaksi, mutta sen onnistumisesta en ole kyllä varma!

♥ Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Melina 18 kesäkuun, 2016 at 9:21 pm

  Moikka Janni! Sun blogi on aivan ihana ♡ Mistä mahtaa olla toi ihana musta kori? 🙂 just tollasta oon etsiskelly!

  • Reply JanniAmanda 18 kesäkuun, 2016 at 11:27 pm

   Kiiitos ihan älyttömästi Melina ♡ se musta kori on ostettu Kärkkäiseltä Ylivieskasta kun kävin siellä duunien merkeissä!

 • Reply ColorOfBerries 18 kesäkuun, 2016 at 10:42 pm

  I love all these leaf flowers <3

  https://colorofberries.wordpress.com/

 • Reply Terhi 19 kesäkuun, 2016 at 9:09 am

  Ihania kuvia taas Janni! :))

 • Reply Rosa 20 kesäkuun, 2016 at 11:11 pm

  Voi vitsi haluisin kyllä meijän seuraavaan kämppään vähän samanlaista tunnelmaa. Hirmu kotoista ja viehättävää ja sisustuksessa on joku juju! En osaa selittää sitä fiilistä, mutta meikku tykkää.

 • Leave a Reply