VIIKONLOPUN UNIVORMU

19 kesäkuun, 2016

Tämä rentoiluviikonloppu on tullut enemmän kuin tarpeeseen. Siitä on kai kiittäminen suurimmaksi osaksi tuota sateista ilmaa, vaikka eilen siitä valitinkin. Hyvällä säällä olisi varmasti tullut sinkoiltua paikasta toiseen, mutta nyt on tullut oltua vaan kotona ja latailtua akkuja. Tänään saatiin ystäviäkin kylään pienien grillikestien merkeissä ja sääkin antoi sen verran myöten, että päästiin terassille safkaamaan. Grillailuista tulossa omaa postausta vielä myöhemmin, mutta tässä olisi meikäläisen viikonlopun univormu. Housut ovat välillä vaihtuneet pitkiin, mutta kaikki muu tuntuu juurtuneen päälle!

DSC_1164 DSC_1240 DSC_1172 DSC_1255 DSC_1233

nahkarotsi second hand // huppari Asennesurf // shortsit H&M // kengät Vans (täällä) // Lippis Asennesurf

Toivottavasti teilläkin on ollut rentotuttava viikonloppu!

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Maria 20 kesäkuun, 2016 at 12:44 am

    Ihana takki ja sinä! Ite näyttäisin varmaan ihan pojalta samanlaisessa asussa, mutta sä kyllä näytät niin kuumalta! Tykkään tosi paljon aina kun blogeissa on tälläsiä rentoja asuja. Monissa kun on aina niitä mekko+korkkarit yhdistelmää, joita itse tulee käytettyä ehkä pari kertaa vuodessa niin ei oikein saa minkäänlaista inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Mutta sun asut on kyllä aina kivoja 🙂 peukku!

  • Leave a Reply