KESÄILTA SUOKISSA

21 kesäkuun, 2016

Viestiteltiin eilen iltapäivällä Terhin kanssa samoihin aikoihin, kun olin juuri lähtenyt töistä kotiin päin Porvooseen. Yritin kysellä kuvausseuraa, mutta Terhi oli ilmoitti jo olevansa menossa Suomenlinnaan kuvaushommiin illalla. Hetken aikaa pohdiskelin, että jaksaisinko lähteä enää illalla ajamaan takaisin Helsinkiin ja lähteä Suomenlinnan reissulle mukaan. Tuli siinä kuitenkin mieleen, että ei tämä onni taas kauaa kestä, kun on ylipäätään mahdollista viettää kesäiltaa Suomenlinnassa kuvailun ja hyvän seuran parissa. Kyllä näistä ilmoista on vaan otettava kaikki irti ja päätin kuin päätinkin hurauttaa takaisin Helsinkiin vielä illalla. Se oli ehdottomasti hyvä päätös ja niin Suomenlinna, kuin seurakin olivat ihan mahtavia. Täytyy ehdottomasti käydä Suokissa lomalla ihan paremmalla ajallakin!

DSC_1490 DSC_1521-2 DSC_1612 DSC_1600 DSC_1471 DSC_1637

Takki Levi’s / Mekko Mango / kengät VANS / aurinkolasit Ray-Ban

Kiitos vielä hauskasta eilisestä illasta Terhi ja Milla!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply