LOMA HÄÄMÖTTÄÄ

28 kesäkuun, 2016

Ei hemmetti millaisista käynnistymisvaikeuksista täällä kärsittiin koko eilinen päivä. Tosin eilinen oli melko raffi päivä muutenkin aamusta iltaan, että se olisi saattanut hapottaa kyllä ihan normaalinkin viikonlopun jälkeen. Mä olen nukkunutkin tosi huonosti viime aikoina ja sekin varmaan jo verottaa osansa jaksamisesta. Koko tämä kulunut vuosi on muutenkin menty sellaista haipakkaa, että perjantaina alkava kesäloma tulee kyllä kovempaa tarpeeseen kuin ikinä. Paljon kivoja asioita on tapahtunut vuoden aikana, mutta kyllä tuo kuukauden breikki päiväduuneista tekee varmasti todella hyvää tämän kaiken keskellä. Normaalisti olen tässä vaiheessa jo innoissani buukkaillut lomalle ulkomaanreissuja, mutta tällä hetkellä unelmoin vain relailusta kotosalla. En halua missään nimessä täyttää kalenteriani heinäkuun osalta, vaan tehdä spontaanisti just sitä, mitä sattuu huvittamaan. Voihan se olla, että johonkin reissuunkin lähdetään, mutta fiiliksen mukaan mennään. Olemme onneksemme Joonaksen kanssa lomalla samaan aikaan ja on kyllä huippua päästä viettämään aikaa kunnolla yhdessä!

20160623_204813 20160623_205057

Miten te aiotte viettää kesälomianne tänä vuonna? Alkaako kalenteri jo täyttyä vai aiotteko meikäläisen tavoin ottaa vain rennosti?

PS. Blogissakin on viime aikoina ollut hiljaisempaa kuin vuosiin ja sekin taitaa kertoa jotain siitä, että meikäläinen on alkaa olla pikkuhiljaa lomailun tarpeessa – huh!

♥ Janni

3 Comments

  • Reply Anniina 28 kesäkuun, 2016 at 1:42 pm

    Porvoo näyttää tosi ihanalta, sinne olisi kiva päästä 🙂 Mulla ei ole varsinaista lomaa, mutta mun työ on osa-aikaista ja joustavaa, joten jotain pystyy tekemään! Pidemmille reissuille ei ole kuitenkaan oikein mahkuja eikä hinkuakaan, mutta ainakin Ahvenanmaalle olen lähdössä moikkaamaan kaveria. Olisi ihanaa olla poikaystävän kanssa samaan aikaan lomalla, ehkä vielä joskus… 🙂

  • Reply nanna 12 heinäkuun, 2016 at 11:35 am

    Mistä toi ihana pitsimekko on? 🙂

  • Leave a Reply