ICE COLD DRINKS

29 kesäkuun, 2016

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’j.p. chenet’ title=’ICE COLD DRINKS’]

DSC_3025

Tuntuu jotenkin jopa hassulta miettiä, että jokin aika sitten en vielä oikein osannut istua iltaa niin, ettei siihen olisi sisältänyt pyörähdystä jossain ihmisten ilmoilla. Nykyään taas vietän iltaa enemmän kuin mielelläni ihan vain kotipihalla tai ystävän luona hyvässä seurassa, eikä mulla useimmitenkaan ole pahemmin hinkua mihinkään baariin. Toki sitä on välillä kiva lähteä myös ulos tuulettumaan, mutta kyllä rauhassa istuskelu kera hyvän seuran voittaa monesti baari-illat 100-0. Juhannuksena tuli istuttua iltaa kotona pariinkin otteeseen ja ajattelin, että silloin oli kyllä oiva hetki avata blogikampanjan tiimoilta saadut J.P. Chenet’n Ice Edition -kuohuviinit keskikesän juhlan kunniaksi!

Kyseinen jääpaloilla täydennettävä kuohuviini toimii ainakin omasta mielestäni ihan mahtavana seurustelujuomana ja maistui raikkaalta lämpimänä kesäpäivänä. Nautiskelimme juomia juhannuksen aikana niin suolaisien kuin makeidenkin herkkujen kera ja ehdoton suosikkiyhdistelmäni oli tuo pinkissä pullossa myytävä J.P. Chenet Sparkling Rosé Ice Edition yhdessä herkullisen pavlovan kanssa. Muuten sitten taas seurustelujuomana tuo tyylikäs valkoinen J.P. Chenet Ice Edition Demi Sec taisi olla lopulta kaikkien suosikki. Toivottavasti tämän kaltaisia kesäpäiviä tulee tänä vuonna vielä rutkasti lisää, sillä haaveilen kesäisistä illanistujaisista vielä vähän isommallakin porukalla lämmin ilta-aurinko, hyvä ystävät ympärillä ja kylmää juotavaa – voiko olla mitään kovin paljon parempaa?

DSC_3063 DSC_3097DSC_3008 DSC_3049 DSC_3165 DSC_3159

DSC_2874 DSC_3172

J.P Chenet’n Ice Edition -kuohuviinit toimivat juhlajuomana keskikesän karkeloinneissamme todella passelisti ja onneksi pari pulloa jäi vielä jemmaan tulevia illanistujaisia ajatellen. Meidän juhannus tuli tosiaan tänä vuonna vietettyä ihan kotioloissa, mutta se ei kaduta kyllä tippaakaan. Pitkästä aikaa saimme rauhassa nauttia läheisien seurasta ja juhlatunnelmaankin oli helppo päästä iloisen fiiliksen sekä tyylikkäiden juomien parissa.

Alkoholia koskevia kommentteja ei Suomen alkoholilain nojalla voida julkaista.

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Riikka 29 kesäkuun, 2016 at 5:26 pm

    Mä en kestä kun toi teidän terassi on niin ihana! Mäkin haluan terassin ja oman pihan 😉

  • Leave a Reply