LOMA KÄYNTIIN

2 heinäkuun, 2016

Terveiset Tukholmasta! Mä olen joku miljoona kertaa toistellut, että tänne pitäisi työreissujen sijaan tulla joku kerta oikein ajan kanssa ja vasta nyt vihdoin toteutin tämän suunnitelman. Eilen alkanut loma on lähtenyt täällä käyntiin rennoissa meiningeissä, kun eilinen päivä meni kaupungilla haahuillessa, herkutellessa ja nukuttiinpa me päikkäritkin hotellin pehmoisien lakanoiden välissä. Mentiin jo melko ajoissa nukkumaan ja äsken heräiltiin ilman mitään herätyskelloja. Onneksi hotellin aamiainen on näin viikonloppuisin auki yhteentoista asti, niin keretään kohta raahautua syömään. Ilma näyttää täällä vähän sateiselta, mutta onneksi ollaan suunniteltu tälle päivälle ainakin vähän shoppailua. Huomenna sitten Coldplayn keikka, joka on se suurin syy, jonka takia tänne lähdettiin – niiin siistiä!

DSC_3424 DSC_3491 DSC_3433DSC_3480

DSC_3504 DSC_3514

takki Carlings // paita Uniqlo // shortsit GAP // kengät Adidas

Ihanaa viikonloppua kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply