PHIL’S BURGER

3 heinäkuun, 2016

DSC_3560

Me käytiin eilen täällä Tukholmassa Stureplanilla testaamassa eräs burgerimesta, joka on useammankin eri lähteen mukaan tituleerattu Tukholman parhaaksi. Kyseessä oli Phil’s Burger, jonka listalta löytyi muutama erilainen burgeri sekä tietenkin erilaisia lisukkeita niiden vierelle. Burgerit tilattiin pikaruokalamaiseen tyyliin tiskiltä ja sen jälkeen siirryttiin numerokyltin kera pöytiin odottelemaan safkoja. Päädyimme molemmat Annikan kanssa tilaamaan paikan nimikkoburgerit sekä perinteiset ranskalaiset, jotka kyllä onnistuivat vakuuttamaan meidät molemmat!

Tällä tietämyksellä en tietenkään osaa vastata huhuihin Tukholman parhaasta burgerista, mutta ei tuossa setissä kyllä mitään valittamistakaan ollut. Vahva suositus siis tälle mestalle mikäli liikuskelette nälkäisinä Stureplanin kulmilla!

DSC_3554DSC_3558

Phil’s Burger

Birger Jarlsgatan 34, Stockholm

PS. Tänään Coldplay – Wooooo!!

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply