REISSUN KOHOKOHTA

3 heinäkuun, 2016

DSC_3572

Meidän Tukholman reissu huipentuu tänään illalla Coldplayn keikkaan Friends Arenalla. Käytiin tänään pyörimässä kaupungilla, shoppailtiin vähän ja päästiin sattumalta seuraamaan Tukholman triathlonin viimeistä juoksuosuutta. Ei käynyt kyllä kateeksi juoksijoita, kun itse istuskeltiin puistonpenkillä jätskien kanssa kisaa seurailemassa. Nyt tultiin vähän freesautumaan hotellille ja kohta olisi tarkoitus lähteä safkaamaan. Meidän molempien pizzahammasta kolottaa siihen malliin, että taidetaan etsiä joku hyvä italialainen ravintola tästä läheltä. Ilta tulee varmasti olemaan ihan huikea, enkä oikein vieläkään sisäistä, että ollaan todella menossa katsomaan Coldplayta. Siinä on ehdottomasti yksi meikäläisen ikisuosikeista, johon ei vaan ikinä kyllästy – niin siistiä päästä näkemään kyseinen bänsi livenä!

Tässä asukuvia eiliseltä

DSC_3579 DSC_3632 DSC_3587

takki Pull&Bear // mekko H&M // kengät Adidas // lippis Asennesurf

Ihanan rentoa sunnuntain jatkoa kaikille sinne!

Kuvat: Annika Ollila

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply