HOMEBOUND

4 heinäkuun, 2016

DSC_3799

Kotiuduttiin Tukholmasta tänään jo aikaisin aamulla, mikä tarkoitti tietenkin todella aikaista herätystä siellä päässä. Kello pärähti soimaan aamulla puoli viiden maissa ja unta oli siinä vaiheessa takana vain muutama hassu tunti. Onneksi oltiin pakattu kaikki kamat illalla valmiiksi, niin meidän ei tarvinnut kuin hypätä vaatteisiin ja lähteä tallustamaan kohti juna-asemaa. Olimme ihan hyvissä ajoin liikkeellä, mutta loppujen lopuksi oli lähellä, että olisimme myöhästyneet koneesta. Maanantaiaamu ja ihmisillä alkaneet lomat heinäkuun alussa olivat tuoneet Arlandaan hirveät massat ihmisiä, eikä oltu osattu ihan varautua superpitkiin jonoihin ja odotteluun. Loppujen lopuksi meidät piti päästää turvatarkastuksen jäätävän pitkän johon ohi, jotta kerkesimme lennollemme. Onneksi meidän kohdalle sattui todella ystävällistä henkilokuntaa ja huokaisimme kyllä helpotuksesta, kun pääsimme lähtöportille ajoissa!

Tässä asukuvia eiliseltä aurinkoisesta Tukholmasta. Täällä Suomessa meitä odotti vähän erilaiset kelit ja samaa epävakaista meininkiä on kai luvassa koko viikon. Tulevien päivien asun virkaa toimittavat näillä näkymin sadetakki ja kumpparit!

DSC_3732 DSC_3764 DSC_3770 DSC_3837 DSC_3785 DSC_3736

takki Pull&Bear // paita Calvin Klein // shortsit GAP // kengät VANS

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply