SADEPÄIVIEN ASU

5 heinäkuun, 2016

DSC_3909

Tosiaan jos säätiedoituksia on uskominen, niin tämän eilinen asu tulee olemaan koko tämän viikon vakiovaatetus. Sadetakki roikkui hankintalistallani pienen ikuisuuden ja vasta muutama kuukausi sitten sellaisen itselleni hommasin. Kyseisen vaatekappaleen tulisi kyllä ehdottomasti kuulua jokaisen koiranomistajan varustukseen, mutta monta vuotta selvisin kuitenkin ilman sitä.

Olen nyt tässä muutaman päivän ajan selaillut äkkilähtöjä etelämmäs, mutta hinnat tuntuvat olevan aika tapissa tällä hetkellä. Varmasti moni muukin lomalainen haluaa lämpöiseen täältä sateen ja koleuden keskeltä, joten matkat menevät silloin kaupaksi hinnalla millä hyvänsä. Vielä ei siis ole lainkaan varmaa, että lähdetäänkö reissuun vai pysytelläänkö Suomen kamaralla. Joku roadtrip olisi kyllä hauska toteuttaa täällä kotimaassakin!

DSC_3941 DSC_3906 DSC_3873 DSC_3879 DSC_3916 DSC_3885 DSC_3946

Mitä te muut lomalaiset olette kehitelleet sadepäivien varalle?

 

♥ Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Miiu 5 heinäkuun, 2016 at 9:12 am

  Hei, mistä tää sadetakki on? Oon pitkään etsinyt itselleni takkia mutta ei vaan oo löytyny sopivaa 🙁

 • Reply Elina 5 heinäkuun, 2016 at 3:56 pm

  Ihana asu! Mistä farkut ovat? Sun tyylisi on pettämätön! Tykkään paljon asuista koska ne ovat mukavan näköisiä ja tyylikkäitä:)

  • Reply JanniAmanda 5 heinäkuun, 2016 at 5:24 pm

   Voi ihana kommentti – sadepäivän piristys! Kiitoksia 🙂 farkut on Monkista!

 • Reply Rosa 5 heinäkuun, 2016 at 9:31 pm

  Pidin ekan osan kesälomasta ennen juhannusta ja sillonkin sadetta riitti -> Suomalaiseen kirjakauppaan ja mukaan lähti eka Game of thrones kirja, kevyttä iltalukemista! Innoastuin siitä sen verran että siirryin sarjan pariin (kaikkimullehetinyt) ja luen kirjat loppuun kunhan olen tämän eka rämpinyt. Kirjaan kun uppoutuu ei enää huomaakaan sadetta.

 • Leave a Reply