BROKEN STOCKHOLM

6 heinäkuun, 2016

DSC_3685

Tosi usein sitä ajautuu varsinkin reissun päällä siihen tilanteeseen, että edellisestä ruokailusta on kulunut huomaamatta jo aivan liian kauan aikaa ja yhtäkkiä tulee kauhea kiire löytää joku kiva ravintola. Nälkäisenä vieraita katuja pitkin laahustaessa tulee yleensä mentyä melko randomisti sisään ensimmäiseen kivalta vaikuttavaan paikkaan, joka ei sitten välttämättä vastaa lainkaan odotuksia. Näin on käynyt ainakin meikäläiselle monet kerrat, mutta viime viikon Tukholman reissumme teki poikkeuksen. Olimme pyörineet koko päivän kaupoilla, kunnes nälkä viimein yllätti ja lähdimme etsimään myöhäistä lounaspaikkaa. Melko satunnaisesti iskimme sisään tähän meksikolaistyyliseen Broken Stockholm -nimiseen ravintolaan, joka osoittautui ihan älyttömän kivaksi paikaksi. Tilasin itse tacoja kanatäytteellä ja Annika valkkasi listalta salaattia. Lisäksi otimme molemmat ranskalaiset ruokien kylkeen ja oltiin älyttömän tyytyväisiä. Ravintolan pieneltä terassilta oli kiva tutkailla kadun vilinää ja henkilökunta oli ihanan ystävällistä!

Käykää testaamassa, jos meksikolainen sapuska uppoaa!

DSC_3686 DSC_3690 DSC_3694

Broken Stockholm

Kungsgatan 18

Stockholm, Sweden

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply