ALELÖYTÖJÄ

11 heinäkuun, 2016

Toteutin eilen taas petollista hommaa ja selailin nettikauppojen tarjontaa, kun alet alkavat vedellä pian viimeisiään. Yllättävän kivoja juttuja oli vielä tarjolla ja alennus prosentitkin olivat uuden sesongin lähestyessä nousseet aika kivasti. Vielä en tilannut mitään, mutta muutamat juttu jäi pohdintaan. Teinkin silloin jo aikaisemmin pientä kollaasia blogiin alesta bongatuista kivoista vaatteista, mutta tässä vielä kooste eilen bongatuista alelapulla varustetuista kengistä..

cats3

1.Täällä 2. Täällä 3. Täällä 4. Täälläcats2

5. Täällä 6. Täällä 7. Täällä 8. Täälläcats

9. Täällä 10. Täällä 11. Täällä 12. Täällä

Erityisesti nuo kaikki Vagabondin sandaalit miellyttävät silmääni tosi paljon ja tekisi mieli ehkä laittaa jotkut niistä tilaukseen. Myönnän omistavani paljon kenkiä, mutta kivoja sandaaleja on jotenkin tosi vaikea aina löytää. Pitääpä pohdiskella!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply