JUST ANOTHER SUMMER DAY

13 heinäkuun, 2016

DSC_4427

Mä ryhdistäydyin vihdoin viime viikolla ja tilasin itselleni ajan kampaajalle. Meille tuottaa yleensä kampaajani kanssa enemmän tai vähemmän hankaluuksia tuo molemmille sopivan ajan löytäminen, mutta nyt näin lomalla se saatiinkin nopeasti lyötyä lukkoon. Eilen siis hiuksien latvoista otettiin hapsottavat osat pois ja kirjavaksi haalistuneesta väristä tuli muutamaa astetta tummempi sekä tietysti tasainen. Laitan hiuksista kuvaa vielä myöhemmin!

Kampaamokäyntiä lukuunottamatta päivä sujui pitkälti kotona. Aurinko kurkisteli aina välillä pilvien välistä ja siitä oli pakko ottaa kaikki irti omalla pihalla. Pitkästä aikaa uusien lasien inspiroimana otin espressomasiinankin käyttöön ja tein itselleni ihan superhyvän latten. En edes tiedä, että miksi kahvikone on jäänyt vain pöydälle pölyttymään, mutta nyt se otetaan kyllä ehdottomasti takaisin käyttöön. Ollaan myös siistitty pihaa tässä viime päivien aikana ja eilen heiteltiin jätelavalle vanhaa puutavaraa ja muuta rojua, joista haluamme päästä eroon. Sama homma jatkuu vielä tänäänkin jossain vaiheessa – kääk!

Myöhemmin sain vielä pikkusiskon tänne yökylään ja lähdettiin heti samalta istumalta kauppaan ostamaan illaksi sapuskaa. Suunnitelmissa oli grillaaminen ja mua kieltämättä hieman jännitti astua ensimmäistä kertaa grillimestarin puikkoihin, kun Joonas ei ollut himassa. Kaikki sujui kuitenkin melko mallikkaasti ja saatiin tosi hyvä sapuskat tehtyä. Nyt uskallan siis huoletta kutsua kavereita tänne grillaamaan, vaikka itse master chef ei olisikaan kotona – jes!

Kuvien muodossa vähän fiilistelyjä päivän varrelta..

DSC_4420 DSC_4454 DSC_4484 DSC_4562 DSC_4570 DSC_4490 DSC_4531 DSC_4547 DSC_4567

Näitä ihania kesäpäiviä lisää – kiitos!

♥ Janni

9 Comments

 • Reply MARTA 13 heinäkuun, 2016 at 10:26 am

  Lovely photos! Your outfit is so cute!

  MARTA

  http://MARTASFASHIONDIARY.com/

 • Reply Mira 13 heinäkuun, 2016 at 4:57 pm

  Terve! Oot todella kaunis ja pidän siun tyylistä todella paljon. Oon lukenu siun blogia jo pari vuotta ja edelleen se on miun lempiblogi, varmaan koska pystyn samaistumaan siun elämään ja kirjoitustyyli on miellyttävä.
  Hyvää kesää! 🙂
  T.mira

 • Reply Anna 13 heinäkuun, 2016 at 6:39 pm

  Moi! Laitoin sun blogin fb-sivuille yksityisviestiä, käyppäs lukemassa se. 🙂

 • Reply Tanja-Maria 14 heinäkuun, 2016 at 10:05 am

  Moikka.Ois kiva kuulla sun hiusrutiineista. Mulla itsellä samanlainen luonnonkihara/karhea tukka kuin muistelisin sulla olevan. Millä konsteilla saat sen pidettyä kunnossa? Ymmärtänet kuinka isoja kysymyksiä nää on kun ei ole suoralla hiuksella siunattu 🙂

  • Reply JanniAmanda 14 heinäkuun, 2016 at 10:56 am

   Ymmärrän todellakin! Ja kiiitos postausideasta 🙂 toteutukseen menee!

   • Reply Tanja-Maria 14 heinäkuun, 2016 at 11:49 am

    🙂 Mahtavaa!

 • Reply sini 15 heinäkuun, 2016 at 11:02 am

  Moi, olis heittää pientä postaustoivetta ’tätä et tiennyt minusta’ tai ’lista oudoista tavoistasi’
  Niitä on aina tosi hauskaa lukea 🙂 Teidän terassi no niin kauniin näköinen! Kerrostalossa ei tuollaiseen mahdollisuutta, mutta joskus tulevaisuudessa aitten:) Herkullisen näköisiä ruokia 🙂

  • Reply JanniAmanda 15 heinäkuun, 2016 at 11:13 am

   Moi! Kiitos postausideasta 🙂 Toteutetaan ehdottomasti! Ja on tässä rivitaloasumisessa kyllä puolensa!

 • Reply Amanda 16 heinäkuun, 2016 at 8:22 pm

  Heei, mistä tuo ihana musta verkkopenkki on? Sopii niin nätisti teidän terassille, joka on ihan unelma. <3_<3

 • Leave a Reply