UUTTA VÄRIÄ HIUKSISSA

14 heinäkuun, 2016

DSC_4790

Ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun meikäläinen reissaa toiseen kaupunkiin luotettavan kampaajan perässä. Jo aikoinaan Kotkassa asuessani matkasin aina Helsinkiin kampaajalle ja sama homma toistuu nyt muutettuamme Porvooseen. Mulla on nimittäin taustalla sen verran traumaattisia kokemuksia, että en missään nimessä voisi varata aikaa vain randomisti johonkin kampaamoon. Löysin itselleni luottokampaajan reilut pari vuotta takaperin Pin Up Hairin Johannasta, joka on nyt siitä asti pitänyt huolta letistäni. Kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä ja Johanna ymmärtää aina tarkkaan, että mitä milloinkin haluan. Mitään radikaaleja muutoksiahan tässä nyt ei ole todellakaan tapahtunutkaan, mutta mulle on äärimmäisen tärkeää, että kampaaja kuuntelee tosissaan toiveitani ja toteuttaa ne ammattitaidolla. Niitä päinvastaisia tapauksiakin nimittäin valitettavasti löytyy ja siitä mulla on valitettavasti ihan omakohtaista kokemusta vuosien varsilta. Johannan käsiin voin luottaa hiukseni rauhallisin mielin!

Toissapäivänä kävin taas pienen tauon jälkeen Johannan luona freesaamassa hiuksiani. Olin tässä kampaamokäyntien välillä värjännyt itse hiusten tyveä nopeimpana ensiapuna ja latva alkoi olla jo aika pahassa jamassa – hiukset hapsottivat ja väri oli haalistunut sekä epätasainen. Halusin hiuksiin tällä kertaa tummemman sävyn, joka ei kuitenkaan olisi tylsän yksivärinen. Johanna laittoi hiuksiini metallihohtoisen tummanruskean sävyn samasta värisarjasta, jota mun hiuksissa oli käytetty jo aikaisemminkin. Tykkään älyttömästi noiden metallihohtoisien hiusvärien tuomasta kiillosta sekä vivahteikkuudesta. En ollut tainnut edes tajutakaan, että miten paljon hiukseni olivat kerenneet taas haalistua, kun tässä tummemmassa kuontalossa on ollut nyt hieman totuteltavaa. Sain kuitenkin taas juuri sitä mitä halusinkin ja voin kuulkaas sanoa, että hyvän lopputuloksen perässä matkaan mielelläni muutamat kymmenet kilometrin ja aikoinaan vähän enemmänkin. Pinnallista tai ei, mutta jotenkin nämä hiuksiin liittyvät asiat on itselleni arkoja paikkoja, enkä taida olla suinkaan ainoa. En myöskään tarkota tällä sitä, etteikö Porvoosta löytyisi hyviä kampaajia – en todellakaan, mutta sen luottotyypin löydettyäni en halua lähteä kokeilemaan onneani, jos ei ole aivan pakko!

Tässä nyt viel kuvia uudesta tummemmasta fledasta By Pin Up Hair Johanna

DSC_4822 DSC_4827 DSC_4821

Mitä siellä ollaan mieltä uudesta väristä?

Johanna yhteystiedot löydätte täältä, mikäli tuntuu, että hyvälle kampaajalle voisi olla käyttöä!

♥ Janni

3 Comments

  • Reply Hemppe 14 heinäkuun, 2016 at 8:45 pm

    Just olen pohdiskellut hyvää kampaajaa täältä pk-seudulta kun oma luottokampaaja jäi Turun suunnalle. 😀 Kiitos vinkistä ! Ihanat nuo hiukset ♥

  • Reply sinii 15 heinäkuun, 2016 at 10:59 am

    Tosi ihanat hiukset, hyvältä näyttää 🙂

  • Leave a Reply