PME BLOCK PARTY

15 heinäkuun, 2016

DSC_2308

Nyt kun tällä sadesäällä katselee näitä eilisiä aurinkoisia kuvia, niin en voi olla kuin tyytyväinen, että pienestä empimisestä huolimatta päätin lähteä Hernesaaren rantaan PME Block Partyihin. Sää tosiaan suosi oikein huolella ja paikanpäällä oli ihan mahtava tunnelma – parhaita tyyppejä, hyvää musiikkia ja mahtavia artisteja. Itse odotin eniten JVG:n keikkaa, jonka jälkeen lähdinkin alkuperäista suunnitelmaa noudattaen kymmenen jälkeen kotia kohti. Päätin eilen lähteä liikkeelle autolla ja se oli kyllä hyvä ratkaisu tällä kertaa. Olin hyvissä ajoin kotona, eikä tarvinnut Joonasta vaivata kyytien kanssa, vaikka ei siinä onneksi yleensä mitään ongelmaa olekaan!

DSC_4877dsc_2349DSC_4880DSC_2362

  DSC_4936 Nyt yritetään keksiä jotain kivaa tekemistä tälle sadepäivälle. Makailtaisiinko koko päivä kotona vai pitäisikö lähteä johonkin – vaikeita kysymyksiä näin lomalla 😀

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply