YELLOW

16 heinäkuun, 2016

En tiedä, että mistä tämä juontaa juurensa, mutta täällä ollaan yhtäkkiä innostuttu keltaisesta väristä pukeutumisessa. Kuvassa näkyvä keltainen shortsiasu löytyi Mangon alesta reilulla kympillä ja se on omalla mittapuullani melko täydellinen kesävaate. Keltainen sopii kivasti yhteen muun muassa sinisen farkkurotsin kanssa ja kyseistä yhdistelmäähän oli tietenkin pakko kokeilla heti – tältä se näytti..

DSC_4588 DSC_4678 DSC_4612 DSC_4722 DSC_4619 DSC_4597

takki Levi’s // jumpsuit Mango (here in sale) // kengät Converse

Eilen lähdin extemporereissulle Kotkaan ja täällä menee nyt vielä tämä päivä. Ajattelin käydä kiertämässä ainakin muutamat kirpputorit ja vanhan tavaran kaupat sisustuslöytöjen toivossa. Houkuttaisi myös käydä aidossa oikeassa torikahviossa possokahveilla, mutta let’s see!

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply P 16 heinäkuun, 2016 at 11:35 pm

    Ihana asu, varsinkin toi haalari on super kiva! :>

  • Reply Eyaaa 17 heinäkuun, 2016 at 11:49 am

    Käy kurkkaamassa Hankintaliike e. Toivonen pyhtään abcn kupeessa. Auki 10-16. Mielettömästi kaikkea:)

  • Leave a Reply