TÄÄLLÄ ON IHANAA

18 heinäkuun, 2016

DSC_5028

Ai että – tämä mökkireissu on antanut jo tähän mennessä juuri sitä kaikkea, jota rennolta tyttöjen irtiotolta odotinkin. Kaikken parasta oli, kun saatiin vielä lisävahvistuksiakin reissuun mukaan ja meitä on ollut täällä parhaillaan jopa seitsemän – aivan mahtava jengi siis koossa. Ollaan Saran mökillä täällä Haminan kupeessa ja tämä paikka täyttää kyllä omat mökkikriteerini täydellisesti. Oma ranta, puusauna ja kaikin puolin täydellinen mökkitunnelma. Ollaan otettu tyttöjen kanssa vaan rennosti ja käytiinpä me tänään vetäisemässä pieni juoksulenkkikin, jonka päätteeksi tietenkin pulahdettiin laiturilta suoraan uimaan. Niin huippua, että sama meininki jatkuu vielä ainakin vuorokauden verran. Osa jengistä on tällä hetkellä soutelemassa ja rantasauna on parhaillaan lämpenemässä. Illalla luvassa muurinpohjalettuja ja rosékuoharia – life is goooooood!!!

DSC_5076 DSC_5095 DSC_5100 DSC_5106 DSC_5114

On muuten ollut poikkeuksellisen ihana maanantai!

♥ Janni

4 Comments

 • Reply Mia 18 heinäkuun, 2016 at 11:37 pm

  Ihania kuvia! En malta odottaa, että pääsen Suomeen lomalle!

  https://miakaroliina.blogspot.co.uk/

  • Reply JanniAmanda 19 heinäkuun, 2016 at 9:40 am

   Kiitos Mia! Suomen kesä on kyllä suurimmaksi osaksi ihana <3

 • Reply Saranda 19 heinäkuun, 2016 at 9:35 am

  Aivan uskomattoman tunnelmallisen ja rentouttavan näköistä!<3 Nauttikaa! 🙂

  http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

  • Reply JanniAmanda 19 heinäkuun, 2016 at 9:40 am

   No sitä täällä kyllä on 🙂 mahtavaa jos se välittyy myös kuvista!

  Leave a Reply