UUTTA KOTONA

19 heinäkuun, 2016

Vierashuoneen sisustaminen on jäänyt meillä tosi pahasti vaiheeseen muiden hommien kiilatessa sen edelle. Viimeksi kerroin vierashuoneen tilanteesta tässä postauksessa, eikä sen jälkeen ole kauheasti kyllä muutosta tapahtunut. Viime viikolla saatiin kuitenkin vihdoin hankittua kauan toivottu kirjahylly, jonka ansioista Joonaksen koko ajan kasvava kirjavalikoima pääsi vihdoin autotallista sisälle asti. Hylly on sen verran kookas, että ainakin toistaiseksi siihen saa mahdutettua kivasti myös muuta sisustustavaraa kirjojen lisäksi. Matalan mallin ansiosta se toimii myös samalla tv-tasona, joten edellinen taso saa väistyä sen tieltä.

Edelleen vieraamme saavat valita nukkumapaikkansa tuon kuvassa kaksinkerroin käännetyn futonin ja ilmalla täyttyvän patjan väliltä. Olen jo pidemmän aikaa kytännyt kivoja vuodesohvia tori.fi:ssä, mutta sopivaa ei ole vielä toistaiseksi tullut vastaan. Eiköhän sekin kuitenkin pian löydetä joko vähän käytetynä, tai sitten ihan uutena ja vierashuone tulee taas astetta valmiimmaksi!

Tässä kuitenkin vähän päivitettyä tilannetta

DSC_4959 DSC_4962 DSC_4949

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply SannaJ 19 heinäkuun, 2016 at 10:05 pm

  Hei! Kysymys koskee noita hyllyjä jotka olette hankkineet.Mistä olette kyseiset ostaneet ja onko tuossa 3 erillistä hyllyjä vai onko tuo yksi iso kokonaisuus?Itselläni on hakusessa vastaavanlainen.Kiitos vastauksesta .

  • Reply JanniAmanda 20 heinäkuun, 2016 at 11:33 am

   Kolme erillistää ja Ikeasta 🙂

 • Reply Nimetön 20 heinäkuun, 2016 at 10:44 am

  EIkä, Harry Potterit rivissä 😀 Symppis!

 • Leave a Reply