10 FAKTAA MINUSTA

22 heinäkuun, 2016

1. Aina perheeni luona käydessäni valitsen poikkeuksetta ruokalautasekseni lapsuudesta tuttuja muoviastioita, joissa seikkailevat teletapit tai muut sarjakuvahahmot. Äitini ei voi sietää tätä tapaa ja jaksaa edelleen huomauttaa asiasta jokaikinen kerta!

2. Autoni on aina melkoinen sikolätti niin sisältä, kuin ulkoakin. Pesen autoa siis todella harvoin ja autoni on yleensäkin aina täynnä kaikkea mahdollista tavaraa: kenkiä, vaatteita, tyhjiä pulloja ja saattaapa jalkatiloista löytyä välillä myös banaanin kuoret tai omenan raato.

3. Kiinnitän aina kaikkialla kuljeskellessani tosi paljon huomiota ihmisien kenkiin ja teen mielessäni ihmisistä analyyseja niiden perusteella.

DSC_2438

4. Olen aika hajamielinen ja unohdan tavaroitani milloin mihinkin. Viimeksi Joonas löysi kahvikuppini vakkarilenkkireittimme varrelta, kun olin jättänyt sen sinne Jetiä ulkoiluttaessani.

5. En ole aina pitänyt positiivisena asiana sitä, että ihoni ruskettuu nopeasti kesäisin. Joskus aikoinaan pysyttelin jopa mielelläni sisätiloissa, kun häpesin sitä, että iho alkoi olla jo liian ruskettunut. Silloin piti olla mahdollisimman samanlainen kuin kaikki muut, mutta tästä mentaliteetista on onneksi päästy eroon jo yli kymmenen vuotta sitten.

6. Olen laiska pyykkääjä. Monesti havahdun vasta siinä vaiheessa, kun puhtaat alusvaatteet alkavat vedellä viimeisiään!

7. Katson todella vähän televisiota, enkä ole esimerkiksi nyt kesällä avannut kyseistä kapistusta kertaakaan, ellei Netflixiä lasketa!

DSC_2440

8. En liiemmin pidä kissoista ja pelkään niitä jopa vähän. Jotenkin ne vaikuttavat tosi arvaamattomilta, enkä oikein osaa koiraihmisenä ”käsitellä” niitä!

9. Viihdyn nykyään kotona paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Tykkään päivä päivältä enemmän nykyisestä kodistamme sekä asuinkaupungistamme!

10. Rakastan jäätelöä ja se onkin ehdoton suosikkini makeista herkuista. Moni ihmettelee, kun saatan ostaa talvellakin kauppareissulta yksittäispakatun jätskin!

Kuvat: Sara Vanninen

♥ Janni

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Sinii 22 heinäkuun, 2016 at 9:30 am

  Haha olipas kivoja:) Erityisesti tuo 4 kohta, miten on mahdollista 😀
  Kesällä meilläkin tvn katselu kyllä vähentynyt totaalisesti, ellei lasketa tuotantokausia sekä katsomoa 😉 Ihanaa viikonloppua<3

  • Reply JanniAmanda 23 heinäkuun, 2016 at 10:53 pm

   hahah no hyvinkin voi olla mahdollista, jos meikäläisestä on kyse 😀

 • Reply Tiia 22 heinäkuun, 2016 at 3:05 pm

  Kivoja nämä 🙂
  Ite taas tykkään enemmän kissoista ja osaan niiden kanssa olla koska on koko ikäni niitä ollu ja en osaa oikein koirien kanssa olla 😀

  • Reply JanniAmanda 23 heinäkuun, 2016 at 10:53 pm

   No toi voi varmasti olla monella myös noinkin päin! 🙂

 • Reply Jenna 22 heinäkuun, 2016 at 5:36 pm

  Siis mulla on ihan sama kuin tuo sun kohta 3 !!! Mä en voi sille mitään, mutta ”arvioin” ihmisiä kenkien perusteella, ne mun mielestä kertoo ihmisestä niiin paljon. Aiemmin sinkkuna en voinut esim deittailla jotain tyyppiä jos sillä oli mun mielestä kamalat kengät 😀

  • Reply JanniAmanda 23 heinäkuun, 2016 at 10:52 pm

   Hahah oon niin samaa mieltä! 😀

 • Reply Emma 24 heinäkuun, 2016 at 2:02 am

  Tää ei nyt millään tavalla liity tähän postaukseen, mut pakko sanoo että tykkään sun tyylistä kauheesti koska se on niin monipuolinen. Sulla on joskus semmosia vähän hienompia asuja ja joskus taas semmonen vans tyyli. Diggaan kyl hirveesti! Sun asukuvista saa hyvin inspiraatiota omaan tyyliin 🙂

  • Reply JanniAmanda 24 heinäkuun, 2016 at 3:46 am

   Voi kiitos! Pitää paikkansa, että pukeudun aika laidasta laitaan fiiliksen mukaan! Kiva kuulla, että tykkäät <3

 • Reply AjN 1 elokuun, 2016 at 9:20 pm

  Nämä ovat niin kivoja! Ja pystynpä samaistumaan täysin ainakin 1, 3, 6 ja 7 kohtiin 😀 ihania ovat postauksesi muutenkin, ja koko blogisi, vaikka harvoin tulee kommentoitua – mutta täällä tykätään ja paljon!

 • Leave a Reply