2 X NEW SUMMER SHOES

24 heinäkuun, 2016

DSC_6259

Kuten varmaan tiedätte, niin tennarit ja lenkkarit ovat näytelleet pääosaa meikäläisen kenkävalikoimassa aina. Viime aikoina jaloissa ei ole oikein muunlaisia popoja ole oikein nähtykään, vaikka eiväthän ne umpinaisen kengät ole mikään paras valinta näillä lämpimillä kesäkeleillä. Olen aikaisemminkin maininnut, että kivojen sandaalien löytäminen on tuottanut itselleni päänvaivaa ja olen omistanut släbärien lisäksi vain parit hassut avonaisemmat kengät. Muutama päivä sitten kipaisin pikaisesti H&M:llä sukkaostoksilla, kun kuvissa näkyvät kenkäparit kiinnittvät huomioni alehyllyssä. Pienen sovittelutuokion jälkeen  molemmat parit lähtivät matkaan mukaan, eikä molemmissa pareissa roikkuneet 12 euron hintalaput ainakaan viivyteleet päätöstäni. Ihan mahtavat kesäkengät, joista toiset näkyvätkin jo käytössä täällä ja täällä!

DSC_6260 DSC_6267

sandals // H&M

Mitäs pidätte? 

♥ Janni

2 Comments

  • Reply P 25 heinäkuun, 2016 at 9:02 am

    Noi oikeenpuoleiset näyttää tosi kivoilta! :>

  • Reply Anni 25 heinäkuun, 2016 at 3:01 pm

    Molemmat näyttää kivoilta! 🙂

    http://www.annimarian.com

  • Leave a Reply