LOPPUKESÄN SUUNNITELMIA

25 heinäkuun, 2016

DSC_6043

Viimeinen lomaviikko starttasi tänään, mutta tälle viikolle on onneksi vielä paljon kaikkea ihanaa luvassa. Tänään lähdemme iltapäivästä kohti upeita mökkimaisemia ja saadaan rentoutua vielä muutaman päivän verran. Loppuviikosta suuntaankin sitten Kotkaan juhlistamaan Meripäiviä ja ennen kaikkea viettämään laatuaikaa ystävien ja perheen kanssa. Ihan mahtava viikko siis kaikin puolin edessä ja säätiedoituskin vaikuttaa kerrankin todella lupaavalta – täydellistä!

DSC_6027

Onneksi kesä jatkuu vielä, vaikka oma kesälomani onkin ensi viikolla ohi. Paljon kaikkea kivaa on luvassa vielä loppukesälle ja ajattelin koota pienen listauksen siitä, mitä tuleman pitää:

Mökkeilyä järvimaisemissa ♥ Meripäivät Kotkassa ♥ Flow festivals ♥ Blockfest -viikonloppu Tampereella ♥ Omat synttärit, joita ajattelin juhlia monen vuoden tauon jälkeen ♥ sekä paljon muuta pientä kivaa!

DSC_6022

-Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply