HEIKKO MEININKI

29 heinäkuun, 2016

DSC_6299

Meikäläisen Meripäivät eivät alkaneet eilen ihan toivotulla tavalla. Päivä starttasi 15 kilometrin pituisella Meripäiväjuoksulla, joka sujui helteisestä kuumasta ilmasta huolimatta yllättävän hyvin. Pari tuntia juoksun jälkeen mulle iski ihan todella huono olo ja loppuilta kuluikin Meripäivähulinoiden sijaan täällä vanhempieni luona neljän seinän sisällä lepäillen. Luulin aluksi, että melko runsaasta tankkauksesta huolimatta kärsin nestehukasta juoksun jäljiltä, mutta olo ei ole normaalisoitunut vieläkään ja se turhauttaa nyt aika paljon. Harmittaa niin hemmetin paljon, jos en tänään kykene lähtemään kavereiden kanssa suunniteltua iltaa viettämään. Yritän nyt parhaani mukaan lepäillä ja keräillä voimia, jotta olisin illalla kunnossa – pitäkää peukkuja, että tämä olo tästä voimistuisi!

Kuvituksena vielä ihania mökkitunnelmia alkuviikolta

DSC_6295 DSC_6370 DSC_6303 DSC_6313 DSC_6316 DSC_6328 DSC_6518 DSC_6473 DSC_6463

Mukavaa viikonloppua kaikille! ♥

-Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply