IHANA VIIKONLOPPU

31 heinäkuun, 2016

DSC_6835

Huhhuh, että väsyttää, mutta onpahan ollut mahtava viikonloppu. Huomenna tulee vastaan karu paluu arkeen, kun palaan taas töiden pariin kesälomalta. Suunnitelmissa on pyhittää tänään koko päivä vain akkujen latailuun ja lepäämiseen, jotta saan itseni kammettua aamulla ylös. Kuten jo aikaisemminkin mainitsin, niin tämä ystävien täyteinen viikonloppu kruunasi kyllä loman täydellisesti. Moneen kertaan tuli viikonlopun aikana mietittyä, että kuinka onnekas olenkaan, kun ympärilleni on siunaantunut näin mahtava porukka tärkeitä ihania tyyppejä. Osa lapsuuden ystäviä ja toisten kanssa ovat tiet kohdanneet vasta lähivuosina, mutta jokaisesta heistä olen äärimmäisen kiitollinen. ♥

Tässä vielä muutamat fiiliskuvat viikonlopultaDSC_6844 DSC_6848

Lauantaina järjestettiin perinteinen Meripäivä-skate Katariinanpuiston betoniparkilla

DSC_6865

Kuvissa näkyvä minityyppi on ystäväporukkamme uusin vahvistus ♥

DSC_6870 DSC_6881 DSC_6885 DSC_6896

Nyt pitäisi jaksaa laittaa kamat kasaan ja lähteä pikkuhiljaa ajelemaan täältä Kotkasta kohti Porvoota!

-Janni

2 Comments

  • Reply Elbu 31 heinäkuun, 2016 at 5:42 pm

    Törkeen hyvä toi uusi banneri!!!

  • Leave a Reply