MITÄ PÄÄLLE LOPPUKESÄN FESTAREILLE?

2 elokuun, 2016

Elokuuta tässä jo elellään, mutta onneksi kesäfestareita siintää vielä horisontissa tälle vuodelle. Flow on jo ensi viikolla ja Blockfestit heti perään seuraavalla – jes! En ole itse mikään festarikonkari ja olenkin vasta viime vuosina niistä innostunut. Erityisesti juuri edellä mainittujen kaltaiset kaupunkifestarit ovat kovasti omaan mieleeni monestakin syystä. Yksi näiden tapahtumien parhaasta annista on ehdottomasti festaripukeutuminen ja makeiden tyylien bongailu festarialueella. Itse suosin festaripukeutumisessa melko samoja juttuja kuin ihan normi arkenakin, mutta hieman rennommalla ja boheemimmalla otteella. Omia ikisuosikkejani ovat vintage denim, valkoinen virkattu pitsi, kukkamekot, nahkanilkkurit, armytakit, erilaiset päähineet ja mokkanahka!

Kaivoin ison kasan inspiskuvia upeista festarityyleistä, jotka ainakin muhun uppoavat täydellisesti

festarilook5 festarilook4 festarilook3 festarilook2 festarilook1

Ja tässä omia poimintojani Boostin tarjonnasta festarityyliä silmällä pitäen

festarit1

1.Täällä 2. Täällä 3. Täällä 4. Täällä

5. Täällä 6. Täällä 7. Täällä 8. Täällä

festarit3

9. Täällä 10. Täällä 11. Täällä 12. Täällä

festarit2

13. Täällä 14. Täällä 15. Täällä 16. Täällä

Booztilla on muuten tänään kaikki aurinkolasit -30% alessa ja koko valikoiman löydätte täältä. Tajouksessa muun muassa ne pastellisävyiset pyöreät Ray-Banit (klik!)!

Sisältää mainoslinkkejä.

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply