ANTAA SATAA…

4 elokuun, 2016

…sillä meikäläinen omistaa vihdoinkin kumisaappaat ja vieläpä hiton makeet sellaiset. Tässä aikasemmassa postauksessa totesin, että sadetakin tulisi ehdottomasti kuulua jokaisen koiranomistajan vakiovarusteisiin ja sama pätee ehdottomasti myös kumppareihin. Nyt vihdoin multa löytyy molemmat ja näin ollen voin toivottaa syksyn sateet tervetulleiksi, mutta ei nyt vielä pariin kuukauteen – kiitos! 

Kuinka innoissaan voi kohta 27-vuotias ihminen olla siitä, kun voi vain huoletta lampsia kuralättäkköjen läpi, niin kuin päiväkodin pihalla aikoinaan? Maireasta hymystä päätelleen erittäin fiiliksissä!

DSC_7412 DSC_7539 DSC_7425 DSC_7574 DSC_7431 DSC_7595

Yllä siis tosiaan äsken räpsityt kuvat tämän sateisen torstain asusta! 

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply millamainen 4 elokuun, 2016 at 9:55 pm

  Hihii, se on kyl siisti fiilis, kun saa luvan kanssa kävellä ja hyppiä lätäköissä! 😀

  • Reply JanniAmanda 5 elokuun, 2016 at 9:14 am

   No se oli kyllä yllättävän hauskaa! :D<3 ihan parasta!

 • Reply Jenna 5 elokuun, 2016 at 9:02 am

  Oi kun ihanat, mäkin haluan! Mun vanhat Hai-saappaat alkaa olla jo aika kuluneet!

 • Leave a Reply