KESÄN KÄYTETYIN VAATE

6 elokuun, 2016

Huhhuh menin hehkuttamaan maanantaina, että kuinka iisisti töihin paluu loman jälkeen sujui, mutta nyt on vähän eri ääni kellossa. Aikaiset aamuherätykset kääntyivät viikon edetessä aika tuskaisiksi ja eilen perjantaina kotiin päästyäni tuli kauppareissun lisäksi lähinnä loikoiltua sohvalla. Torkuskelin koko illan ja mietin, että täytyy nyt viikonlopun aikana yrittää kunnolla latautua, sillä maanantaina alkava työviikko tulee olemaan rankka. Vähän jännittää, että miten selviydyn ensi viikosta ylipäätään, kun duuniviikon jälkeen edessä siintää kolmen päivän Flow-meiningit 😀 Nooh eiköhän tämä tästä taas, kun pääsee kunnolla takaisin rutiineihin. Flowsta olen kaikesta huolimatta ihan mahdottoman innoissani!

Tässä yhdet julkaisuaan odottamaan jääneet asukuvat alkuviikolta. Kyllä täytyy taas painottaa laadukkaiden perusvaatteiden tärkeyttä. Ostin tuon musta älyttömän hyvän t-paidan silloin heinäkuun alussa Tukholmasta ja se on ollut käytössä kesän aikana varmasti enemmän kuin mikään muu vaatekappale!

DSC_6924 DSC_6998 DSC_6901 DSC_7035-2 DSC_6926

t-paita ja laukku Other Stories // hame Carlings // kengät Vans

Ihanaa lauantaita kaikille!

Kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Hanna 6 elokuun, 2016 at 12:02 pm

  Itsellä vähän sama fiilis lomalta paluun jälkeen, mutta eiköhän se tästä. 🙂 Moneltas joudut arkisin heräämään? Käytkö siis Porvoosta Helsingissä töissä, eikös matkoihinkin mene aikaa? Rentouttavaa viikonloppua sinne! <3

 • Reply Niina 6 elokuun, 2016 at 3:45 pm

  Vau, ihania kuvia. Oot todella kaunis ja kiva asu 🙂

 • Reply Piia 7 elokuun, 2016 at 12:20 pm

  Kiva asu ja sopii sulle hyvin.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

 • Reply Tami 7 elokuun, 2016 at 7:43 pm

  Oooh!!! Toi asu on täydellinen. Siis tosi simppeli mutta jotenki sytyin TOSI paljon, pakko kai hommata farkkuhame..

 • Reply Idu 7 elokuun, 2016 at 8:51 pm

  Ihania kuvia! Hei onko noi korut joku setti, mistä ne on hankittu? 🙂

  • Reply JanniAmanda 7 elokuun, 2016 at 9:55 pm

   Ostettu Mangosta 🙂 Samantyylisiä taitaa olla tälläkin hetkellä valikoimassa! Kiiitos!

  Leave a Reply