NMD RUNNERS

8 elokuun, 2016

DSC_8150

Nyt täytyy sanoa, että en ole piiiitkään aikaan ollut näin fiiliksissä jostain vaatteesta tai asusteesta. Olin odottanut Adidaksen NMD runnereita kuin kuuta nousevaa jo pidemmän aikaa, sillä ne tuntuvat olevan todella kivenalla ja loppuunmyyty kaikkialta. Vihdoin viime viikolla sain omani Adidakselta ja ai että ne ovat ehkä makeimmat lenkkarit ikinä. Superhienon ulkonäkönsä lisäksi ne ovat vieläpä hemmetin hyvät jaloissa ja siitä on kiittäminen Addun suuren suosinon saavuttanutta boost -pohjaa, johon itsekin olen ollut äärimmäisen tyytyväinen juoksulenkkareissani. Sitä fiilistä kun repäisin nuo popot ulos laatikosta voisi melkein verrata siihen tunteeseen, kun seisoin aina koulujen alkupäivänä koulunpihalla uusissa releissäni valmiina tulevaan syyslukukauteen. Kaupungilla kävellessä täytyy hidastaa joka näyteikkunan kohdalla ja peilata ylpeänä 😀 haha, mutta nuo vain ovat niiiiin coolit!

Eikä tuo Adidaksen vihreä bomber-takkikaan hassumpi ole!

DSC_8164-2 DSC_8127DSC_8152DSC_8202DSC_8126DSC_8187

takki Adidas // paita Other Stories // shortsit Calvin Klein // laukku Gina Tricot // kengät Adidas

Reipasta uutta viikkoa kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nimetön 8 elokuun, 2016 at 9:18 am

    Toi bomber on niiin cool!! Mistä oot ostanut sen? 🙂

  • Leave a Reply