HUH MIKÄ MAANANTAI

9 elokuun, 2016

Melkoinen aloitus tälle viikolle! Eilinen maanantai veti jostain syystä mehut meikäläisestä oikein kunnolla ja siihen liittyy varmasti montakin tekijää. Nukuin toissayönä todella huonosti – menin aivan liian myöhään nukkumaan ja heräilin pitkin yötä. Lisäksi tällä viikolla olemme avaamassa uutta myymälää Iso Omenaan Espooseen ja työpäivä venähti uutta liikettä kuntoon laitellessa tietysti normaalia pidemmäksi. Myös ajomatkaan Porvoo-Espoo välillä kuluu melkein tunti suuntaansa, joten sekin tietysti pidensi päivää vielä melkoisesti. Työpäivä sujui vielä reippaasti, mutta kotiin päästyäni laitoin leffan pyörimään ja simahdin sohvalle samantien. Onneksi sainkin ottaa loppuillan hyvällä omalla tunnolla rentoillen ja tänään jatkuu taas hommat uuden shopin parissa!

Tässä vielä asukuvia viikonlopulta

DSC_7917 DSC_7977 DSC_7968 DSC_7946 DSC_7989

takki Gina Tricot // reppu Ecco // kengät Superga

DSC_8015

♥ Janni

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Sini Tuuli 9 elokuun, 2016 at 9:48 am

    Onpa ihanan raikas asu!

    http://sinituulii.blogspot.fi

  • Reply P 11 elokuun, 2016 at 7:47 pm

    Älyttömän kiva asu taas kerran!! <3

  • Leave a Reply