FLOW IS ON

13 elokuun, 2016

Eka Flow päivä takana – wooop! Ilta tosin päättyi meikäläisen osalta hieman ennen aikojaan, kun pitkän työviikon jälkeinen väsymys iski jossain vaiheessa ihan tosissaan. Olen Saran luona yötä ja pyysin avaimet kotiin siinä vaiheessa, kun meinasin nukahtaa pystyyn siellä ihmistungoksessa. Oltiin onneksi tehty mulle jo ennen lähtöä peti valmiiksi sohvalle ja simahdin heti, kun ummistin silmät. Nyt on hyvät pitkät yöunet takana ja toivon vain, että tuo melko myrsyiseltä näyttävä keli muuttuisi iltaa kohden. Täytyy varmaan käydä ostamassa sadetakki varmuuden vuoksi… Ehkäpä sitä tänäään jaksaa jorata loppuun asti!

Siirsin juuri eilisen illan kuvat koneelle odottamaan jälkikäsittelyä, mutta sitä ennen jakoon eilisen duunipäivän asu. Kerrankin jotain värikästä päällä!

DSC_8438 DSC_8432 DSC_8419

paita ja shortsit H&M // kengät Adidas

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kuvat: Terhi Suanto

♥ Janni

2 Comments

  • Reply pikkupikkumyy 13 elokuun, 2016 at 11:13 am

    Miksei minun vaaleat hiukseni ole ikinä nuin kiiltävät ja terveet Sun työ kiinnostaa myös tosi mielenkiintoiselta kaikkine uusien liikkeiden avaamisineen päivineen, haluisitko joskus kertoa siitä enemmän? Ilmeisesti et ihan tavallinen myyjä kuitenkaan ole? 🙂

    • Reply JanniAmanda 15 elokuun, 2016 at 3:07 pm

      En tee tosiaan myyntiä ollenkaan, vaan toimin visualistina 🙂 Voisin mahdollisesti avata työnkuvaani enemmänkin jossain vaiheessa, kiitos ideasta! Ja hei suosittelen hiusöljyä oikein lämpimästi. Omat hiukseni eivät olisi kiiltoa nähneetkään ilman sitä!

    Leave a Reply