FLOW LOOK – 1ST DAY

14 elokuun, 2016

Flowhun puheutuminen on ollut tänä vuonna normaalia haastavampaa. Olen sanonut viikonlopun aikana moneen otteeseen, että mulla on tainnut olla ennen hiton hyvä tuuri, kun kaikilla käymilläni festareilla on aina ollut aurinkoinen ja hyvä sää. Nyt viikonlopulle oli ennustettu aika kehnoa ja koleaa keliä, mutta siitä stressaaminen on osoittautunut täysin turhaksi. Toki mestoilla on ollut hieman normaalia viileämpää, mutta palella ei ole tarvinut ja yhtäkään sadepisaraa ei olla saatu festarialueella päällemme. Paljain säärin on pärännyt hyvin, kunhan yläosaan on pystynyt illan viiletessä lisäämään kerroksia. Flow on ollut tähän asti I-H-A-N-A ja tänään illalla koittaa vielä festarin odotetuin kohokohta eli tietysti Sia.

Tässä oma perjantainen Flow -lookini, johon lisäsin nahkarotsin vielä auringon laskettua.

DSC_2609 DSC_2603 DSC_2659 DSC_2619 DSC_2670 DSC_2635

takki Zalando here // mekko Sisustus Ometta // kengät Zalando here // koru Zalando here

Tänään tulee varmasti otettua koko päivä iisisti himassa ja vasta illemmalla suuntaan sitten taas kohti Suvilahtea!

Kuvat: Sara Vanninen

♥ Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply P 14 elokuun, 2016 at 1:31 pm

    Tää on superkiva!! <3

  • Leave a Reply