FESTARIASU VOL.2

15 elokuun, 2016

DSC_8945

Some on pursunnut viikonlopun aikana Flow:ta yli äyräiden, mutta lisää vain tulee. Tällä kertaa vuorossa lauantain festariasu, joka muuttui yllättäin illalla parantuneen sään ansiosta melko radikaalisti. Tarkoituksena oli vetää pitkät farkut ja muuta lämmintä päälle, mutta suunnitelmasta poiketen vetäisinkin mekon päälleni. Se oli ehdottomasti hyvä ratkaisu ja nahkarotsi lämmitti juuri sopivasti. Jossain vaiheessa lisäsin mekon ja rotsin väliin vielä hupparin, mutta se oli jo jopa liikaa ja riisuin sen melko nopeasti takaisin kangaskassiin. Meillä oli lauantaina keikkojen jälkeen sen verran kova joraus päällä Backyardilla, että hiki tuli vähemmästäkin – huikeat bileet!

DSC_8952 DSC_8991 DSC_8959 DSC_9013 DSC_9030

takki second hand // mekko H&M // kengät Vans // aurinkolasit Max&Co.

Mitäs piditte asusta? 

Kuvat: Kaisa Turunen

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply